ACTUALITATE 29 martie 2017

Programări online pentru proba teoretică a examenului auto

de Covasna Media | 8275 vizualizări

Începând cu data de 28 martie 2017, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor vă pune la dispoziţie o modalitate modernă și ușoară prin care se pot face programări online pentru susținerea probei teoretice în vederea obținerii permisului de conducere.

Astfel, prin accesarea site-ului Instituţiei Prefectului Județul Covasna – www.prefecturacv.ro – a fost pus la dispoziţie un instrument gratuit de rezervare online a serviciilor pe linie de examinare la proba teoretică cu posibilitatea alegerii datei și orei în care solicitantul se poate prezenta pentru susţinerea acestei probe.

Rezervarea se poate efectua numai pentru următoarele 6 săptămâni calendaristice. După efectuarea rezervării aplicația nu va mai permite o altă rezervare decât după expirarea acesteia. Candidații se vor prezenta la sala de examinare la data rezervată și cu 10 minute înainte de ora afișată, având asupra lor actul de identitate valabil și dosarul complet de şcolarizare. Rezervările pentru ziua curentă pot fi efectuate doar până la ora 08:00.

Înainte de efectuarea rezervării pentru susținerea probei teoretice, candidații sunt sfătuiți să se asigure că s-au prezentat în prealabil la ghișeul de permise de conducere, în vederea preluării imaginii faciale și a introducerii datelor din dosar în baza de date.

 

 

Teme articol: permis online programare
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.