ACTUALITATE 29 martie 2017

Protocol de colaborare în situaţii de urgenţă între ISU, Salvamont şi CJ Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 1082 vizualizări

Consilierii judeţeni au aprobat în şedinţa ordinară de miercuri, 29 martie, încheierea unui protocol între județul Covasna, Centrul Județean pentru Protecția Naturii, Dezvoltare Rurală și Salvamont cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Mihai Viteazul” al județului Covasna.

Acesta prevede stabilirea modul de colaborare în situații de urgență, în ceea ce privește: managementul informațiilor și coordonarea resurselor în cazul intervențiilor în zona montană, dar şi transportul echipelor/echipajelor de intervenție și a echipamentelor specifice de intervenție, în zonele greu accesibile sau inaccesibile autospecialelor de intervenție din dotare, în vederea asigurării misiunilor din competența Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Mihai Viteazul” al județului Covasna, pe teritoriul județului Covasna.

„Vrem ca pe viitor să întărim aceste relaţii cu ISU şi o să urmeze şi Jandarmeria Română, pentru  a ne pregăti la eventuale situaţii de urgenţă. Din fericire noi nu am avut astfel de situaţii de urgenţă majore, cum au avut, din nefericire, alte judeţe, însă vrem să fim pregătiţi”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean, Tamás Sándor, într-o conferinţă de presă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.