ACTUALITATE 9 martie 2017

Se redeschid şantierele pe patru străzi din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 2286 vizualizări

Pe străzile Lăcrămioarei, Kós Károly, Váradi József şi Înfrăţirii din reşedinţa judeţului Covasna s-au redeschis şantierele şi au reînceput lucrările de modernizare, iniţiate anul trecut, anunţă primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád.

„Scopul nostru este să nu deschidem foarte multe fronturi noi. Nu avem presiunea pe care am avut-o în anii precedenţi în sensul în care aveam programe europene care trebuiau finalizate. În acest moment putem să ne planificăm mai bine şi dorinţa noastră este să nu avem mai mult de maxim 10 străzi pe care să se lucreze în acelaşi timp”, a explicat edilul joi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Pe strada Kós Károly lucrările de reabilitare au început în august 2016 şi de atunci traficul este închis pe ambele sensuri pe porțiunea dintre străzile Kriza János și Fabricii. Lucrările de reparaţii pe strada Lăcrămioarei au demarat în mai 2016, iar în luna decembrie a fost permis doar accesul riveranilor.

Anul trecut, primarul dădea asigurări locuitorilor că lucrările de reabilitare totală a acestor două străzi vor fi terminate înainte de termenul contractual de doi ani de zile, dar şi că din această primăvară se va putea relua traficul greu pe strada Lăcrămioarei, care are şi rol de centură ocolitoare a oraşului.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Livius, 10 martie 2017
Era de stiut ca se apuca de lucrari... doar a venit ploaia
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.