ACTUALITATE 29 martie 2017

UBB şi CJ Covasna, în parteneriat pentru promovarea turismului

de Iulia Drăghici - Taraș | 1089 vizualizări

Consiliul Județean Covasna a adoptat în şedinţa ordinară de miercuri, 29 martie, convenţia de parteneriat cu Universitatea „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Departamentul Administrarea Afacerilor Sfântu Gheorghe. Prin acest document, cele două entităţi convin să realizeze o cooperare interinstituțională axată pe tema dezvoltării turismului în județul Covasna.

„Urmează să punem în practică tot ce este cuprins în această convenţie, deci organizarea de evenimente comune, implicarea studenţilor în acţiuni de voluntariat, la târguri de turism şi la Biroul de Informare Turistică din Sfântu Gheorghe, Covasna şi din alte localităţi, consultanţă de specialitate şi sprijin din partea facultăţii şi a specialiştilor din facultate în ceea ce înseamnă implementarea strategiei de marketing în turism, concurs de proiecte de trei burse, câte 1.500 de lei pentru studenţii care îşi pregătesc lucrarea de licenţă cu obiectivul dezvoltării turismului în judeţul Covasna. Eu cred că este un pas foarte important, ne-am deschis spre mediul universitar. Este, într-adevăr, un proiect de durată, dar eu cred că merită atenţie şi vom avea rezultate în acest sens”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Tamas Sandor.

Cele două instituţii au semnat Convenţia de parteneriat anterior şedinţei de Consiliu, cu ocazia lansării oficiale a Anului Turismului în judeţul Covasna, din 23 martie.

Teme articol: promovare TURISM UBB CJ Covasna
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.