ACTUALITATE 5 aprilie 2017

150 de handbaliști vin la Sfântu Gheorghe pentru Cupa Selecționatelor de Serie

de Sever Ioan Miu | 1509 vizualizări

Între 6 și 9 aprilie, Federația Română de Handbal organizează la Sfântu Gheorghe ediția a II-a a Cupei Selecționatelor de Serie pentru sportivii născuți în anii 2002 și 2003, potrivit un comunicat al Clubului Sportiv Municipal (CSM). Scopul competiției este, conform aceleiași surse, „verificarea și evaluarea potențialului motric și tehnico-tactic al celor mai buni sportivi din țară la această categorie de vârstă, în vederea realizării selecției pentru Lotul Național de Cadeți și pentru Centrul Național de Excelență“. Cupa Selecționatelor de Serie va aduce la Sfântu Gheorghe peste 150 de tineri sportivi și 16 antrenori, după cum ne-a declarat directorul CSM Sfântu Gheorghe, George Carcadia.

Meciurile vor avea loc pe 7 aprilie, începând cu ora 8:30, la Sala Sporturilor „Szabó Kati“ din Sfântu Gheorghe. Conform comunicatului CSM, „competiția este sprijinită de CSM Sf. Gheorghe, DJST Covasna, Colegiul Național Mihai Viteazul, Liceul Tehnologic Constantin Brâncuși“, precum și de către „sponsori care au fost mereu aproape de handbalul covăsnean: Bertis SRL, Insting SRL, Gedara SRL, Rewna Prest SRL“. Organizatorii așteaptă iubitorii handbalului la Sala Sporturilor, pentru a vedea „o competiție de înaltă ținută, unde sunt angajați sportivi care cu siguranță vor ajunge la înaltă performanță“.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
zsolt, 7 aprilie 2017
Bravo organizatorilor ! De ce Consiliul Judetean si Primaria nu se implica in asemenea evenimente de nivel national ? Ne-am promova si noi mai bine judetul Covasna, pana la urma noi le platim citeste integral
Livius, 6 aprilie 2017
La noua arena daca nu sunt evenimente de ce s-a mai construit?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.