ACTUALITATE 20 aprilie 2017

Incendiu în centrul orașului Sfântu Gheorghe. O persoană a decedat, iar alta e în stare gravă

de Iulia Drăghici - Taraș | 1342 vizualizări

O persoană, a cărei identitate încă nu este cunoscută, a decedat miercuri seară într-un incendiu izbucnit în centrul orașului Sfântu Gheorghe, în preajma clădirii Casei de Cultură a Sindicatelor.

La fața locului a fost găsită încă o victimă, de asemenea în stare gravă, cu arsuri de gradul III și IV pe 60% din suprafața corpului. Pompierii și polițiștii covăsneni au fost alertați în jurul orei 20:00 prin numărul de urgență 112.

„La fața locului a ajuns un echipaj SMURD și o autospecială de stingere cu apă și spumă. S-a constatat că erau două victime. O persoană era decedată, iar cealaltă prezenta arsuri de gradele III și IV pe aproximativ 60% din suprafața corpului, îndeosebi în zona membrelor superioare și inferioare. În urma cercetărilor, s-a aflat că cei doi bărbați erau persoane fără adăpost. Victimei în stare gravă i-au fost acordate îngrijiri medicale, fiind ulterior transportată la Spitalul din Brașov, iar din informațiile pe care le avem acum, aceasta a fost transferată la Spitalul de Arși din București. Persoanei decedate nu îi cunoaștem identitatea, iar în cazul victimei transportate la spital îi cunoaștem doar numele”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Covasna, căpitan Mazîlu Ionela.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Covasna, Carmen Lambrino, bărbatul care a decedat avea 66 de ani, iar cel care a suferit răni grave avea vârsta de 60 de ani.

Potrivit pompierilor, cauza izbucnirii incendiului nu este încă sigură, însă din primele presupuneri ale polițiștilor, rezultate din cercetările realizate la fața locului, s-ar părea că cei doi bărbați au consumat băuturi alcoolice și țigări, iar după ce au adormit, un material textil din preajma lor a luat foc.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.