ACTUALITATE 18 aprilie 2017

Vadon pregătește o „vizită” în Africa de Sud și seminare de fotografie

de Iulia Drăghici - Taraș | 997 vizualizări

Expoziția Cinegetică din Sfântu Gheorghe găzduiește în această săptămână două evenimente interesante despre natură și fotografie, sub coordonarea Asociației Vadon.

Astfel, miercuri, 19 aprilie a.c., de la ora 18:00, cercetătorul științific dr. Kiss J. Botond va susține un seminar cu titlul „Vizită în Parcul Național Krüger din Africa de Sud”. Profesorul universitar Zsigmond Győző și directorul executiv al Asociației Vadon, Demeter János, vor fi de asemenea prezenți la eveniment și vor lua cuvântul.

Vineri, 21 aprilie, tot de la ora 18:00, are loc vernisajul expoziției de fotografie „Lumea nopții”, a dr. Munzlinger Attila. Vernisajul va fi urmat de un seminar de fotografie.

„După vernisajul expoziției, Dr. Munzlinger Attila va susține un seminar cu tema „Realizarea imaginilor de astrofotografie de peisaj în practică“. După seminar fotografii interesați se vor putea deplasa pe teren, pentru a încerca în practică realizarea imaginilor de astrofotografie de peisaj. În cazul vremii nefavorabile participanții vor putea asculta un nou seminar cu titlul „Prezentarea diferitelor tehnici de prelucrare a imaginilor“. Fotografii interesați sunt rugați să aducă la eveniment echipamentul de fotografie, deplasarea pe teren se va face cu mijloacele de transport proprii, la o distanță de aproximativ 15 km”, arată un comunicat de presă al Asociației Vadon.

Intrarea la evenimente este liberă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.