ACTUALITATE 2 aprilie 2017

Ziua Porţilor Deschise la „Benedek Elek”, un nou eveniment de succes

de Iulia Drăghici - Taraș | 2669 vizualizări

Grădiniţa cu Program Prelungit „Benedek Elek” din Sfântu Gheorghe a înregistrat un nou succes la a doua ediţie a Zilei Porţilor Deschise, care s-a desfăşurat anul acesta în 28 martie.

„Copiii și părinții au fost încurajați să experimenteze, să pună întrebări, să spună ce simt, să lucreze împreună. Toți am fost impresionați de rezultatele obținute, reacționând cu bucurie, uimire, curiozitate. A fost o zi de neuitat, impresionantă și utilă în care toți, copii și adulți, am fost importanți!”, ne transmit cadrele didactice după eveniment.

Printre activităţile la care au luat parte deopotrivă copii şi părinţi s-au numărat: „Micii grădinari” la grupa mică „Ursuleții”, „Copacul primăverii” la grupa mijlocie „Mickey Mouse” şi„ Se-ntorc păsările călătoare” la grupa mare a „Prietenilor”.

benedek elek 1„Mi-a plăcut cum au lucrat copiii, se vede că le place la grădiniță. Legătura dintre copii și educatoare este foarte caldă și strânsă”, a spus un părinte care a participat la eveniment.

„Fetița mea iubește foarte mult educatoarele, îi place să vină la grădiniță și chiar dacă este mai mică, a învățat foarte multe lucruri, se descurcă foarte bine la activități”, a comentat un alt părinte, în vreme ce altcineva a subliniat că activităţile i-au amintit de copilărie: „A fost foarte frumos din partea grădiniței și a doamnelor educatoare că au organizat această zi. Mi-am amintit de copilărie. Vă mulțumesc frumos”.

La Grădiniţa „Benedek Elek” din Sfântu Gheorghe sunt înscrişi 204 copii, organizaţi în nouă grupe cu program prelungit, trei la secţia română şi şase la secţia maghiară, dar şi o grupă cu program normal la secția maghiară.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Kiss Ioana, 5 aprilie 2017
Iti multumesc doamna educatoare: Pentru ca in fiecare dimineata ne-ntampini cu zambetul pe buze, Pentru ca ai grija zi de zi de copilul meu, Pentru ca mi-ai invatat copilul sa se spele pe citeste integral
Kiss Ioana, 5 aprilie 2017
n primul rand noi, parintii, bunicii am avut parte de o experienta unica. Pana si bebelusii au fost cuminti, stiau ca sunt la gradinita si aici sunt reguli care trebuiesc respectate. Nici "ursuletii" citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.