ACTUALITATE 24 mai 2017

Acțiuni ale polițiștilor covăsneni în ultimele zile

de Covasna Media | 1576 vizualizări

Marți, 23 mai 2017, polițiștii din Întorsura Buzăului au desfășurat o acțiune pe linia combaterii faptelor ilicite de natură economică. Astfel, au fost efectuate 7 controale la societăți comerciale şi au fost verificate 3 autovehicule folosite la transportul de mărfuri. În urma activităților desfășurate au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1.290 de lei, una fiind pentru nerespectarea regimului comerțului, iar patru pentru abateri în trafic.

Polițiștii de la Biroul de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul I.P.J. Covasna au desfășurat, în colaborare cu personal silvic din cadrul O.S. Brețcu, activități pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos.

Astfel, în urma unui control efectuat la sediul și depozitul de materiale lemnoase aparținând unei societăți comerciale, a fost descoperită cantitatea de 10,82 mc de cherestea de esență rășinoase, pentru care nu au putut fi prezentate documente legale de provenință. În consecință s-a dispus confiscarea materialului lemnos a cărui valoare este de aproape 5.000 de lei și au fost aplicate și două sancțiuni contravenționale în cuantum de 5.000 de lei.

(IPJ Covasna)         

 

 

Teme articol: poliţie control activitate
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.