ACTUALITATE 1 mai 2017

Au început înscrierile la școala de biciclete din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1644 vizualizări

Înscrierile pentru școala de biciclete din Sfântu Gheorghe, Tandem Bike Academy, inițiată de Asociația Turulmadár, sunt în plină desfășurare, dar se vor încheia în 8 mai. Cursurile gratuite de educație rutieră și folosirea corectă a bicicletei pentru deplasarea în siguranță, precum și pentru promovarea ciclismului, sunt programate să înceapă în 15 mai.

Tinerii, cu vârste de peste 14 ani, care știu să meargă cu bicicleta, se pot înscrie online prin completarea formularului disponibil pe site-ul www.turuliroda.ro. Cei care încă nu au împlinit 18 ani trebuie să atașeze în plus și acordul părinților.

La Tandem Bike Academy, participanții vor învăța metodele de deplasare în siguranță cu bicicleta, regulile de circulație, informații generale, tipurile de accidente, situații periculoase, modalitățile de acordare prim ajutor, educație practică, circulația corectă, pornirea, semnalizarea, oprirea, evitarea obstacolelor, menținerea echilibrului și altele.

Un curs este format din partea de teorie, care durează în total șase ore, respectiv una sau două întâlniri pe săptămână, dar și din partea practică de opt ore, adică tot maxim trei întâlniri.

Coordonatorii cursurilor vor asigura biciclete și echipamentul necesar, procesul de educare, un manual și la sfârșit o diplomă de absolvire.

Sponsorii școlii de biciclete sunt Ambasada Franței și Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe.

Mai multe informații: 0742148702, pe info@turuliroda.ro sau pe site-ul www.turuliroda.ro.

Teme articol: scoala bicicleta circulatie
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.