ACTUALITATE 21 mai 2017

Concurs național de înot cu 60 de participanți la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 2130 vizualizări

Concursul național „Eu înot”, desfășurat la baza de înot Sepsi ReKreativ din Sfântu Gheorghe în 20 mai a.c., a adus la start 60 de participanți, cu vârste cuprinse între 7 și 10 ani. Competiția, deja ajunsă la a IV-a ediție, a avut concurenți din Brașov, Bacău, Medgidia, dar şi Sfântu Gheorghe.

Dragoș Coman, multiplul medaliat la Campionatele Europene și Mondiale, a fost prezent la eveniment pentru al doilea an consecutiv și i-a susținut pe micii înotători.

„A fost o competiţie reuşită, ce a adus în prim plan emoţii, adrenalină, bucurie şi noi cunoştinţe. Însă, cel mai frumos lucru din aceasta experienţă este tocmai concursul, micuţii înotători demonstrându-şi abilităţile tehnice de înot în procedeele spate, craul şi bras, aptitudinile fizice şi, bineînţeles, dorinţa de a fi mai buni. Pentru ei a fost un test la care pregătirea este, de cele mai multe ori, determinantă. Progresul înregistrat demonstrează munca depusă. Pe această cale doresc să îi felicit! De asemenea, doresc să mulţumesc partenerilor Sepsi ReKreativ, D.J.S.T. Covasna şi Sport Partner, sponsorilor Bon Sweet Bon, Papirus, Biborţeni, AlterNet, Gercomp, Vendelin şi Café Passage”, declară organizatorul evenimentului, antrenorul senior Ciprian Grosu de la Asociaţia Club Sportiv Ciprian Sfântu Gheorghe.

Înotătorii covăsneni, membri în ACS Ciprian Sfântu Gheorghe, au obținut la acest concurs câteva rezultate notabile, printre care:

– Locul III – Váncsa Fruszina-Ilka (2010) la probele 50m spate şi liber, Bács Eszter Klára (2010) la proba 50m liber, Oprişoiu Tudor Matei şi Molnár Zalán (2007) la proba 50m bras;

– Locul IV – Gergely Timea (2007) la probele 50m spate şi 50m liber;

– Locul V – Florea Carla Roxana (2007) la probele 50m spate şi liber;

– Locul VI – Ghican Teodora Claudia (2010) la probele 50m spate şi 50m liber; Manea Alexia Ioana (2009) la probele 50m spate şi 50m liber; Kakoulidis Leonidas (2010) la proba 50m spate;

– locul VII – Ciambur Dan Codruţ (2009) la probele 50m spate şi 50m liber;

– locul VIII – Ivanov Matei (2009) la probele 50m spate şi 50m liber.

Potrivit organizatorilor, evenimentul este conceput atât pentru promovarea înotului, cât și pentru iniţierea participanților în competiţii de înot, depistarea tinerelor talente, precum și întărirea relaţiilor interumane.

Teme articol: SPORT inot medalii
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.