ACTUALITATE 21 mai 2017

CSM Sfântu Gheorghe găzduiește barajul de promovare în Liga Naţională de handbal feminin

de Covasna Media | 1712 vizualizări

Sala Sporturilor „Szabó Kati” din Sfântu Gheorghe va găzdui, în perioada 24-27 mai, barajul de promovare/retrogradare pentru Liga Naţională de handbal feminin. Barajul de promovare este organizat de către Federația Română de Handbal și Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe.

Echipele care participă la baraj sunt reunite în două serii. Din Seria 1 vor face parte CSM Unirea Slobozia (Locul 12 în Liga Națională), SC Dinamo București (Locul 2 Divizia A Seria A) și CSU Reșița (locul 3 Divizia A Seria B). Din Seria 2 vor face parte CS Danubius Galați (Locul 11 în Liga Națională), CS Minaur Baia Mare (Locul 2 Divizia A Seria B) și SC HM Buzău (Locul 3 Divizia A Seria A).

Pe 24 mai, la ora 16 se vor întâlni CS Dinamo București și CSU Reșița, iar la ora 18, CS Minaur Baia Mare și SC HM Buzău. Pe 25 mai, la ora 16, va avea loc meciul dintre CSM Unirea Slobozia și CS Dinamo București, iar la ora 18, partida dintre CS Danubius Galați și CS Minaur Baia Mare. Pe 26 mai, la ora 16, va avea loc partida dintre CSU Reșița și CSM Unirea Slobozia, iar de la ora 18, meciul SC HM Buzău – CSU Danubius Galați.

Câștigătoarele seriilor vor promova în Liga Națională, iar pe 27 mai vor avea loc jocurile de clasament: de la 10 dimineața, ocupanta locului 2 din Seria 1 cu ocupanta locului 2 din Seria 2, iar de la 12:00, ocupanta locului 3 din Seria 1 cu ocupanta locului 3 din Seria 2.

„CSM Sfântu Gheorghe este apreciat pentru ceea ce face în handbalul românesc și de aceea a fost ales pentru acest turneu”, ne-a declarat directorul Clubului, George Carcadia, invitându-i pe toți iubitorii handbalului să asiste la meciuri.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.