ACTUALITATE 7 mai 2017

Handbal feminin: CSM București a câștigat medaliile de bronz în Liga Campionilor

de Agerpres | 1258 vizualizări

CSM București a câștigat medaliile de bronz în Liga Campionilor la handbal feminin, duminică, după ce a învins-o pe Buducnost Podgorica cu scorul de 26-20 (13-12), în finala mică a turneului Final4 jucat în Papp Laszlo Sportarena din Budapesta.

După ce anul trecut a câștigat în premieră trofeul, CSM București a obținut acum medaliile de bronz, o performanță meritorie pentru handbalul românesc.

CSM București, învinsă sâmbătă de Vardar Skopje cu 38-33, a dominat finala mică disputată în compania echipei Buducnost, antrenorul Dragan Adzic folosind-o pe Cristina Neagu doar în prima parte a meciului. Pentru Neagu a fost ultimul său meci la Buducnost, ea urmând să joace din vară la CSM.

Începutul meciului a fost echilibrat, iar în min. 6 scorul era 4-4, după care au urmat cinci goluri la rând pentru campioana României, care s-a desprins la 9-4 (14). CSMB s-a aflat la controlul jocului până spre final, când au încasat patru goluri consecutive și au intrat la pauză cu un singur gol în plus, 13-12.

Jocul a fost strâns după pauză câteva minute, scorul fiind egal, 14-14, în min. 33, dar au venit patru goluri ale campioanei României, pentru 18-14 (40), iar apoi Buducnost nu a mai contat, CSM București câștigând clar, cu 26-20, spre bucuria numeroșilor spectatori români (circa 1.500) aflați în sala din capitala Ungariei.

Finalul a fost emoționant, cu jucătoarele de la Buducnost îmbrățișând-o pe Neagu, aflată în lacrimi, la mijlocul terenului, în timp ce jucătoarele CSM-ului au primit medaliile de bronz de la Narcisa Lecușanu, oficial EHF. (...)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.