ACTUALITATE 8 mai 2017

Înscrieri la unităţile de învăţământ ale Jandarmeriei

de Covasna Media | 807 vizualizări

Inspectoratul de Jandarmi Județean Covasna recrutează candidați pentru următoarele instituții militare de învățământ:

1. Facultatea de Jandarmi din cadrul Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” – 50 locuri (din care 2 pentru romi, 2 pentru maghiari şi 2 pentru alte minorităţi);

2. Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani – 180 locuri (din care 3 pentru romi şi 2 pentru minorităţi);

3. Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni – 175 locuri alocate Jandarmeriei Române (din care 3 pentru romi şi 2 pentru minorităţi).

De asemenea, recrutăm și candidați care vor fi școlarizați în instituții militare de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale, urmând ca după finalizarea studiilor, aceștia să fie încadrați în funcții de specialiști în unitățile Ministrului Afacerilor Interne.

Înscrierile pentru instituțiile de învățământ superior (ale Jandarmeriei Române și M.Ap.N.) și școlile postliceale ale M.Ap.N. sunt până la data de 26.05.2017, iar pentru cele 2 şcoli militare de subofiţeri jandarmi până la data de 21.07.2017 și se fac la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Covasna.

Relații suplimentare se pot obține de la Biroul resurse umane din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Județean Covasna (tel. 0267313603 – int. 24411/24407).

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Teme articol: scoala jandarmerie inscriere
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.