ACTUALITATE 9 mai 2017

Joi are loc concursul „Prietenii Pompierilor”

de Covasna Media | 1306 vizualizări

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Viteazul” al judeţului Covasna, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Covasna, organizează în data de 11 mai 2017, începând cu ora 09.30, etapa judeţeană a concursurilor cercurilor tehnico-aplicative de elevi „Prietenii Pompierilor”, pe stadionul Sinkovits din municipiul Târgu Secuiesc.

Aceste concursuri au un caracter educativ, tehnico-aplicativ şi sportiv în domeniul apărării împotriva incendiilor, cu scopul de a dezvolta capacitatea de înţelegere a pericolelor generate de situaţiile de urgenţă pentru viaţă şi mediu, precum şi pentru promovarea unor trăsături moral-volitive, cum ar fi: inițiativa, spiritul de echipă, curajul, perseverenţa, corectitudinea, disciplina şi fair-play-ul.

La aceste concursuri pot participa elevii de gimnaziu din mediul rural şi urban, cu vârsta cuprinsă între 11 şi 15 ani, iar competiţia constă în parcurgerea a trei probe: o probă teoretică şi alte două probe practice: „Pista de îndemânare cu obstacole” şi „Ştafeta de 400 m”.

Cu această ocazie, dorim succes echipelor înscrise la concurs, sperăm ca acesta să se desfăşoare sub semnul fair-play-ului şi fie ca cei mai buni să câştige!

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Căpitan Mazîlu Oana Ionela

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.