ACTUALITATE 8 mai 2017

Podiumuri muncite pentru Szabó Csongor la Transilvania Rally

de Iulia Drăghici - Taraș | 1088 vizualizări

Raliul Clujului, cea mai complexă și cea mai lungă etapă din actualul sezon al Campionatului Național de Raliuri – „Dunlop”, s-a încheiat pe podium pentru echipajul covăsneanului Szabó Csongor. Organizat în perioada 4-6 mai a.c., Transilvania Rally a pregătit pentru concurenții dornici de senzații tari 14 probe speciale, desfășurate pe o lungime de aproape 160 de kilometri cronometrați în zona orașului Cluj-Napoca.

A doua etapă a CND-R îi conferă astfel lui Szabó Csongor un loc 2 și cinci puncte suplimentare corespunzătoare victoriei pe PowerStage. De asemenea, echipajul a obținut un alt podium nesperat - locul 3 în cadrul mașinilor cu 2 Roți Motrice.

„Sunt foarte fericit de rezultatul final de aici, de la Cluj. Un raliu care a început ezitant, fără să-mi găsesc un ritm, și care s-a încheiat excelent, cu un ritm perfect pe PowerStage și cu un loc secund care ne consolidează poziția de lideri în cadrul clasei 9. La final, dacă trag linie, a fost un raliu bun, dar în care categoric am profitat de problemele avute de alți concurenți. Spectatorii de la Cluj au fost superbi, în număr foarte mare pe „Florești” și la Superspecială și sperăm că le-am oferit o doză de spectacol”, a declarat Szabó Csongor la finalul Transilvania Rally.

Pentru echipajul Szabó Csongor - Rareș Fetean urmează Raliul Aradului, la începutul lunii iunie, acolo unde suprafața de concurs se schimbă: de la asfalt pe macadam. „Deja am început pregătirea pentru următoarea etapă: mașina a plecat în Ungaria unde va fi revizuită după primele două raliuri și pregătităpentru macadam pentru Arad. O să muncim intens sa fie totul perfect la următoarea etapă și să obținem un nou rezultat bun”, încheie Szabó.

Teme articol: raliu Szabo Csongor podium
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.