ACTUALITATE 16 mai 2017

Querer! Noua premieră de la TAM – un spectacol concert

de Covasna Media | 2377 vizualizări

Trupa Teatrului „Andrei Mureșanu” vine în întâmpinarea iubitorilor de teatru, tineri și adulți deopotrivă, cu un nou spectacol concert inedit: „Querer!“, semnat de Mirela Bucur.

Un spectacol unde artele se îmbină complex, prin muzică, dans și imagine. Prin muzica interpretată live de orchestră, spectacolul își propune să creeze un cadru emoționant. Aflat la granița dintre viață și moarte, dintre speranță și deznădejde, dintre apă și țărm, dintre pământ și cer, dintre nebunie și extaz, „Querer!” ne îndeamnă să iubim! Eroina narațiunii scenice își retrăiește clipele copilăriei și ale tinereții cu ajutorul cântecelor. Fado înseamnă destin. Există fericire chiar și în durere, ne spune interpreta… Într-un loc parcă uitat de lume, pescarii vin și cântă la malul mării, unde o privesc pe nebuna satului, cea care din zori și până-n noapte bântuie așteptându-și iubitul răpit. Taverna este locul unde totul trece într-un plan ireal, unde femeile satului apar ca niște păsări pierdute în neant și trăirile sunt împinse la extrem în disperarea de a supraviețui încercărilor vieții…

Avanpremiera spectacolului va avea loc în data de 30 mai 2017, iar premiera în data de 31 mai 2017. Ambele reprezentații vor avea loc de la ora 19:00, la sediul Teatrului „Andrei Mureșanu” – Sala Arta.

În distribuția din „Querer!”, publicul din Sfântu Gheorghe o va regăsi pe scena TAM pe interpreta Monica Opra, alături de actrița Mona Codreanu. Artistele vor fi acompaniate live de orchestra formată din Kertész János, Gáspár Csaba, Gáspár Álmos, Vitályos Lehel și Mihai Tîrnovschi. Pe pași de dans vor evolua alături de ele balerinii Adrian Scrimint și Alexandra Scrimint, pe un fundal foto-video realizat de Volker Vornehm.

Biletele costă 20 de lei și pot fi cumpărate de la biroul de organizări evenimente, la casieria teatrului și online, prin platforma biletmaster.ro accesibilă și prin intermediul paginii noastre www.tam.ro. Se poate face rezervări la numărul de telefon 0725 112 225.

Teatrul Andrei Mureşanu

– Biroul de presă –

Teme articol: TAM spectacol Querer
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.