ACTUALITATE 10 mai 2017

Revista Auto ajunge vineri gratuit la toți abonații „Observatorul de Covasna”

de Covasna Media | 1136 vizualizări

Suplimentul de colecţie, color, marca „Observatorul de Covasna” revine la cititori pentru a treia oară în acest an cu revista „Auto”. Aceasta va ajunge vineri, 12 mai, gratuit la toți abonații, dar va fi disponibilă şi la chioşcurile de ziare, alături de cotidianul nostru, la doar 2 lei.

Suplimentul Auto aduce în exclusivitate un interviu cu cel mai important om al momentului din raliul țării, campionul mondial și multiplul campion național, Simone Tempestini, pe care l-am întâlnit luna trecută la pista de karting din Târgu Secuiesc.

Tot în paginile suplimentului găsiți o analiză a pieței auto din România, dar și a celei din județul Covasna, un articol despre obiectivele din sezonul 2017 ale pilotului covăsnean Szabó Csongor, un infografic despre evoluția volanului, dar și un articol special despre firma Int. Transporte Popovici, care anul acesta împlinește 20 de ani de la înființare.

În 2017, la abonații noștri au mai ajuns gratuit și revistele „Nunta de vis” și „Horoscopul anului 2017”.

„Observatorul de Covasna” a oferit cadou începând din februarie 2016 suplimentele color, care au abordat mai multe subiecte locale pe diverse teme, precum „Superlativele anului 2016”, „Observatorul Culinar”, cel de „Sănătate”, „Observatorul Școlar”, „Observatorul de vacanță”, „Euro 2016”, „Auto”, „Nunta de vis”, „Casa Ta” și „Economic”.

Pentru că părerea cititorilor noştri este foarte importantă pentru noi, echipa Observatorul, vă invităm să ne scrieţi fie pe adresa redacţiei (Str. Sporturilor, Nr. 8, Bl. 18, Sc. B, Ap. 1, Sfântu Gheorghe), fie pe e-mail (observatorulcv@gmail.com), fie printr-un mesaj pe pagina de Facebook a ziarului care este suplimentul care v-a plăcut cel mai mult, ce v-aţi dori să vedeţi în paginile revistelor din acest an sau dacă suplimentele au ajuns la dumneavoastră conform programărilor anunţate. Aşteptăm răspunsuri la aceleaşi întrebări şi în ceea ce priveşte colecţia de cărţi oferite cadou abonaţilor.

 

SuplimentAuto2017-coperti_Page_1

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.