ACTUALITATE 28 mai 2017

Samurai OPS Sfântu Gheorghe a câștigat Cupa Sakura de Ju-Jitsu

de Covasna Media | 1948 vizualizări

Clubul Sportiv Samurai OPS Sfântu Gheorghe secția Arte Marțiale a ocupat Locul I pe cluburi la Cupa Sakura de Ju-Jitsu, sistem de luptă ne-waza simplificat și fighting ediția a IV-a desfășurată sâmbătă la Tg. Mureș în sala de sport a Gimnaziului „George Coșbuc”, proiect inclus în calendarul „Zilelor Târgumureșene – 2017”.

La această competiție au participat în jur de 100 de copii sub 11 ani din trei județe (Covasna, Mureș și Cluj).

Din mun. Sfântu Gheorghe au participat două cluburi: CS Samurai OPS Sf. Gheorghe baza de preselecție și CSM Sf. Gheorghe, rezultatele acestora fiind următoarele la categoria lor de vârstă și greutate:

Locul I: Veronica Oltean, Cristina Lazar, Electra Gărăiacu, Vlad Andronic, Alexandru Boțogan, Dragoș Pușcărău și Robert Ilyes.

Locul II: Gabriel Munteanu, Brianna Lungu, Richard Gavrilă, Casian Darie și Leonard Caruz.

Locul III: Bogdan Curea, Loris Zamfir, Cristina Lazar, Andrei Iorga, Bogdan Vulpe și Tudor Căpățână.

Sportivii au fost însoțiți de antrenorii Petru Oltean shihan, Cristina Oltean sensei și Cristi Caruz sempai arbitru debutant.

Clasamentul final pe podiumul de premiere pe cluburi participante în funcție de rezultatele obținute a fost următorul: Locul I Clubul Sportiv SAMURAI OPS Sfântu Gheorghe, Locul II Sportgrup Sakura Tg. Mureș, Locul III CS Whooooo Istru Cluj Napoca.

Competiția a fost destinată copiilor începători și s-a desfășurat într-o manieră a prieteniei și a fair-play-ului , toți copiii și participanții la această competiție primind și o felie de pizza si apă minerală din partea organizatorului Sportgrup Sakura Tg. Mureș coordonați de shihan Adi Belean inițiatorul acestui proiect.

Mulțumim Consiliului Local Sfântu Gheorghe pentru sprijinul alocat prin programul „Sfântu Gheorghe Sprijină Sportul”, firmei de transport SC Mecena SRL, și tuturor părinților și susținătorilor.

 

Teme articol: titlu sakura samurai
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.