ACTUALITATE 4 mai 2017

UPDATE: Tânăr rănit grav într-un incendiu la o centrală termică din Barcani

de Iulia Drăghici - Taraș | 9568 vizualizări

Victima a fost preluată de un elicopter SMURD

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost rănit grav într-un incendiu izbucnit joi după masa la o centrală termică particulară din Barcani. Acesta a suferit arsuri de gradele 2 și 3 pe circa 50% din suprafața corpului.

„În jurul orelor 12:00, anunțați prin 112 despre producerea unui incendiu la o centrală termică a unei gospodării particulare în localitatea Barcani.  La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD din cadrul Pichetului de Pompieri din Întorsura Buzăului. În urma incendiului, un bărbat în vârstă de 27 de ani a suferit arsuri de gradele 2 și 3 pe 40 – 50% din suprafața corpului. A fost preluat de către echipajul SMURD și transportat la Spitalul din Întorsura Buzăului”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, căpitanul Ionela Mazîlu.

Tânărul a fost predat în stare stabilă către spitalul orășenesc, dar după câteva ore s-a solicitat sprijinul unui elicopter SMURD pentru a fi transportat cel mai probabil la Spitalul de Arși din București.

Incendiul a izbucnit din cauza utilizării unui combustibil neadecvat pentru a aprinde focul într-un cazan improvizat de producere a apei calde.

În ceea ce privește pagubele materiale, potrivit ISU, s-au degradat 45 de metri pătrați de lambriu din PVC și 0,25 de metri cubi de material lemnos din construcție.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.