ACTUALITATE 1 mai 2017

Umor spontan la APChat în Curtea Tinerilor

de Covasna Media | 2369 vizualizări

Printre cele mai așteptate evenimente din Curtea Tinerilor s-a numărat și întâlnirea cu Ana-Maria Calița, o tânără actriță care s-a remarcat în zona de stand up comedy din România, după ce a participat la concursul televizat iUmor, unde a fost intens votată de telespectatori, ajungând până în finală.

Ana-Maria Calita (1)Deși în cadrul evenimentelor APChat, Asociația pentru Comunitate invită frecvent numai somități din lumea culturală, artistică sau științifică, Ana-Maria Calița, o tânără aflată la început de drum, a fost invitată de organizatori pentru a vorbi despre posibilitățile reale pe care le au tinerii zilelor noastre de a-și începe și urma o carieră, astfel încât într-o zi să exceleze în domeniul către care se orientează.

Discuția cu Ana-Maria Calița a fost o combinație de glume despre lume și viață cu răspunsuri sincere la întrebări îndrăznețe referitoare la viața intimă a tinerei, dar și la avantajele și dezavantajele pe care le presupune cariera de stand up comedian, precum și faptul de a fi femeie și a face stand up comedy.

În linii mari, Ana-Maria Calița le-a sugerat tinerilor că ceea ce este cel mai important este mai întâi să nu se lase descurajați de incertitudinea pe care o au după absolvirea liceului, de neștiința de a alege ce vor face mai departe în viață, apoi să caute să afle ce le place cu adevărat să facă. În opinia ei, secretul reușitei stă în perseverența de a face ceea ce iubești, dar mai ales de a lupta cu tine și cu ceilalți, inclusiv cu familia, pentru a ți se permite să faci ceea ce iubești. Ea le-a mai pus în vedere tinerilor faptul că nimic nu vine ușor, că satisfacțiile și rezultatele scontate apar într-un timp mai lung sau mai scurt, dar că răbdarea și ambiția de a reuși pot fi ingredientele de bază în formarea unei cariere.

APChat-Calita 2Ca orice alt tânăr din lumea aceasta, Ana-Maria Calița a avut propriile dezamăgiri, atât în viața personală cât și în viața profesională. Uneori, a pus umorul între paranteze, s-a retras în singurătatea camerei ei și a plâns pentru insuccesele pe care le-a suferit. A găsit totuși întotdeauna puterea de a se ridica din propria cenușă și de e merge mai departe, dar știe că până a ajunge acolo unde și-a propus calea este lungă, iar drumul nu este deloc neted. O ajută numai optimismul și voința incredibilă de a demonstra că se poate.

Întâlnirea a fost relaxată, plăcută și presărată cu glume venite atât din partea invitatei, cât și a publicului, compus din liceeni care în curând vor începe propria bătălie pentru un drum în viață și care s-au dovedit deschiși și foarte receptivi la sfaturile primite.

Simțindu-se apreciată și bine primită la Sfântu Gheorghe, Ana-Maria Calița a promis că va reveni în curând pentru un show de stand up comedy așa cum știe ea să facă.

Biroul de Organizare al Zilelor Sfântu Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
lucian tranca, 2 mai 2017
Ana-Maria Calita si-a gasit in timpul expunerii un pacalici de serviciu. Acela am fost eu care am intrat in gura lupului spunind ca am vazut-o facand stand-up la Sibiu(pe you tube). In rasetele citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.