ACTUALITATE 19 iunie 2017

Creşteri salariale la două hoteluri balneare, în urma negocierilor purtate de Sanitas

de Agerpres | 3139 vizualizări

Angajaţii a două hoteluri din Covasna şi Pucioasa, aflate în subordinea SC Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă (TBRCM), vor beneficia de o majorare salarială medie de 16% şi, prin urmare, vor renunţa la acţiunile de protest preconizate de sindicatul Sanitas, la care sunt afiliaţi.

Liderul Sanitas Covasna, Vasile Neagovici (foto), a declarat că, în urma negocierilor pe care le-a purtat cu conducerea acestei societăţi, s-a convenit ca salariile angajaţilor de la hotelurile Dacia din Covasna şi Ceres din Pucioasa să crească în medie cu 16%, începând cu data de 1 iunie a.c.

„Este un rezultat convenabil, prin urmare vom renunţa la pichetarea sediului central al TBRCM din Bucureşti”, a spus Vasile Neagovici.

Acţiunea era programată pentru data de 21 iunie şi, potrivit Sanitas Covasna, la aceasta ar fi urmat să participe circa 50 de membri de sindicat din cele două sucursale, precum şi alţi sindicalişti din judeţul Covasna, solidari cu colegii lor.

Vasile Neagovici a declarat că în următoarea perioadă va purta negocieri şi cu conducerile hotelurilor Montana şi Bradul din staţiunea Covasna, aflate în proprietatea CNSLR „Frăţia”, respectiv a Episcopiei Ortodoxe a Covasnei şi Harghitei, în vederea majorării salariilor angajaţilor.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.