ACTUALITATE 26 iunie 2017

Europenele și mondialele la picioarele atleților CSM Trofin și Bobocea

de Iulia Drăghici - Taraș | 2571 vizualizări

Atleții Cosmin Trofin și Claudia Bobocea au obținut noi rezultate deosebite în numele Clubului Sportiv Municipal din Sfântu Gheorghe din care fac parte, în cele mai recente competiții la care au luat parte.

Trofin a obținut cel mai bun timp, 01:47:90, nu doar pentru recordul personal, ci și pentru cel național, la proba de 800 de metri din cadrul concursului Grand Prix, desfășurat la Pitești. Rezultatul i-a adus sportivului în vârstă de 20 de ani și calificarea la Campionatul European de Tineret din Polonia, care va avea loc în mijlocul lunii iulie.

„Este cel mai bun timp al unui sportiv român la proba de 800 de metri, iar baremul (de calificare la europenele de tineret - n. red.) era de 01:48:80”, ne-a declarat directorul CSM, George Carcadia.

Nici campioana Claudia Bobocea nu s-a lăsat mai prejos și a reușit un rezultat excelent la Cupa Europei pe Echipe din Vaasa, Finlanda, din 23 – 25 iunie, unde a reprezentant naționala României. Atleta a câștigat proba de 1.500 de metri cu timpul de 04:14:50.

La competiția din Finlanda au participat 12 țări.

Claudia Bobocea este deja calificată la Campionatul Mondial din august de la Londra.

„După secția de lupte, a început și secția de atletism să aducă rezultate deosebite pentru CSM Sfântu Gheorghe. Eu îi felicit pe Trofin și Bobocea pentru aceste reușite”, a mai spus directorul CSM.

În 28 iunie a.c., sportiva Bobocea va lua startul într-o competiție importantă de atletism, din orașul francez Nancy, iar pe 1 iulie a.c., aceasta va fi prezentă la Diamond League din Paris.

Mai mult, în 7-8 iulie, Claudia Bobocea, Cosmin Trofin și Iulian Ganciu, vor reprezenta Sfântu Gheorghe la Campionatul Național de Atletism pentru Seniori și Tineret din Pitești.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.