ACTUALITATE 2 iunie 2017

INFOTRAFIC: Traficul pe DN11 îngreunat din cauza unui accident

de Iulia Drăghici - Taraș | 2783 vizualizări

UPDATE: Traficul rutier a fost reluat începând cu ora 15:30 și se desfășoară în condiții normale.

Circulația a fost îngreunată pe DN 11, între localitățile Cernat și Târgu Secuiesc, din cauza unui accident rutier produs pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare între autovehiculele aflate în mers. Astfel, din această cauză, conducătorul unui autoturism care circula din direcția Brașov către Târgu Secuiesc, a pătruns pe contrasens, în încercarea de a evita impactul cu autovehiculul din fața sa, și a lovit un alt autoturism care circula regulamentar din direcția opusă.

În urma acestui eveniment o femeie de 62 de ani, pasageră pe locul din dreapta-față în autoturismul care circula regulamentar, a fost rănită ușor.

Polițiștii continuă cercetările și le recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență la volan, să mărească distanța între autovehicule pentru a putea opri în condiții de siguranță, dacă situația o impune, și să adapteze în permanență viteza de deplasare la condițiile de trafic și de drum.

Știrea inițială: Circulația pe DN11 se desfășoară îngreunat la această oră din cauza unui accident, potrivit Poliției Române.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, circulația pe DN11 se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ, la ieșirea din municipiul Târgu Secuiesc către Brașov”, arată mesajul Poliției, transmis la ora 12:50.

Conform IPJ Covasna, „polițiștii se află la fața locului și efectuează cercetări pentru a stabili toate împrejurările producerii acestui eveniment și acționează pentru dirijarea traficului rutier.

Conducătorii auto sunt rugați să adopte o manieră prudentă de conducere, să respecte regulile de circulație și indicațiile polițiștilor”.
Teme articol: trafic accident DN11
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.