ACTUALITATE 25 iunie 2017

Kilyén Szabolcs, de la campioana Viitorul a semnat cu Sepsi

de Iulia Drăghici - Taraș | 4569 vizualizări

Echipa covăsneană nou-promovată în Liga 1, Sepsi OSK, a încheiat oficial încă un transfer. Este vorba despre Kilyén Szabolcs, în vârstă de 19 ani, venit la Sfântu Gheorghe de la campioana Viitorul Constanța.

În pregătirea pentru debutul în Liga 1, Sepsi a anunțat și prelungirea unor contracte, printre care se numără și cel cu Dragoș Huiban, cu portarul Niczuly Rolly sau Seydina Issa Thiaw Lahi.

Printre transferurile încheiate în această primăvară de Sepsi se mai numără: Cristian Oroș (Astra Giurgiu), Patrick Petre (Dinamo), Victoraș Astafei (Selangor FA, Malaezia), Claudiu Herea (CS Balotești) sau Constantin Grecu (Pandurii Târgu Jiu).

Începând de luni, 26 iunie și până în 4 iulie, Sepsi OSK pleacă într-un stagiu de pregătire în Bükfürdő (Ungaria), unde echipa va susține trei meciuri de pregătire, contra Gyirmót (Ungaria) pe 28 iunie, Maribor (Slovenia) pe 1 iulie și Dinamo Zagreb (Croația) pe 4 iulie.

„Înainte să plecăm în cantonament vrem să avem lotul cât de cât conturat. Timpul este foarte scurt și știu foarte bine că dacă nu ne mișcăm repede o să avem o întârziere de două, trei săptămâni, față de alte echipe. (…) Sperăm că voința, tinerețea și elanul o să ne dea totuși putere să recuperăm ce pierdem”, spunea, săptămâna trecută, finanțatorul Diószegi László.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.