ACTUALITATE 8 iunie 2017

Maria Dragomiroiu și Dinu Iancu Sălăjanu concertează la prima ediție a Zilelor Dobârlăului

de Iulia Drăghici - Taraș | 1300 vizualizări

Comuna covăsneană Dobârlău îmbracă în acest sfârșit de săptămână haine de sărbătoare pentru prima dată în istorie. Prima ediție a Zilelor Comunei Dobârlău va avea loc duminică, pe 11 iunie. Pe lista invitaților se găsesc nume sonore de interpreți de muzică populară, adică Maria Dragomiroiu și Dinu Iancu Sălăjanu. Pe aceeași scenă vor mai susține programe artistice o mulțime de alți artiști de pe plan local.

Deschiderea oficială a evenimentului este programată să aibă loc la ora 13:30, după ce în prealabil, de la ora 13:00, va concerta Formația Olimp. Pe scena amenajată în curtea Căminului Cultural din comună vor mai urca Ansamblul „Ducsoara” din Purcăreni, Mugurel Grama, Elena și Maria Istrate, Grupul vocal „Piatra Mare” din Dobârlău, Grădinița Dobârlău, Ansamblul „Astra” din Săcele, Lidia Elena Iuga, Alin Man, Ansamblul „Cetățuia” din Teliu, Mădălina Benga, Grupul vocal „Fetele de la Mărcuș”, Pancescu Ștefan, Florin Filip, MC Răzvan Stroe, Antonia Pavel, Bibi, Edi, Denis Costea și „Bacteria H”.

Evenimentul se va încheia cu recitalurile celebrilor interpreți de muzică populară Maria Dragomiroiu sau Dinu Iancu Sălăjanu, care vor începe după ora 19:00. Finalul primei ediții a Zilelor Dobârlăului va fi marcat cu un foc de artificii.

„Ne aflăm la prima ediție și am zis să încercăm pentru prima oară cu o singură zi, iar de anul viitor ne dorim să intrăm și noi în normal, cu două zile. Fiind prima ediție, noi ne străduim să fie cât mai frumos, cât mai plăcut și cât mai bine. Îi aștept pe cetățeni cu mare drag, în număr cât mai mare la acest eveniment, să ne întâlnim și să sărbătorim împreună de Zilele Comunei”, a declarat pentru „Observatorul de Covasna” primarul comunei Dobârlău, Bogdan Barbu.

Acesta a mai precizat că scopul evenimentul este cel de a aduce oamenii împreună cu un prilej de sărbătoare, dar și pentru a marca împlinirea a 257 de ani de la prima atestare documentară a comunei.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.