ACTUALITATE 26 iunie 2017

Medalii de aur şi bronz pentru copiii de la CSM Sfântu Gheorghe la Campionatele Naționale de Judo

de Covasna Media | 1887 vizualizări

În perioada 23-25 iunie s-au desfășurat la Baia Mare Campionatele Naționale de Judo rezervate copiilor U10 şi U11 ani individual masculin şi feminin, competiție care a adunat la start peste 500 de judocani din întreaga ţară, primii 4 sportivi calificaţi la etapele judeţene la fiecare categorie de ani şi greutate.

Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe a participat la această competiție cu cinci sportivi pregătiți de antrenorul de judo Petru Oltean, aceștia reușind să urce de trei ori pe podiumul de premiere.

Locul I şi campioane naționale, medaliate cu aur la categoria lor de ani şi greutate: Oltean Veronica-Elena şi Bobeş Anastasia şi locul III medaliată cu bronz Lungu Brianna. O prestaţie foarte bună la această competiţie a avut-o şi sportiva Gărăiacu Electra chiar dacă aceasta nu a reușit să urce pe podiumul de premiere.

Sunt mândru de prestaţia sportivilor mei, în mod special de faptul că fetița mea Veronica-Elena Oltean a obținut titlul de campioană națională, urcând pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere şi de faptul că sportiva Anastasia Bobeş şi-a păstrat titlul de campioană naţională obținut anul trecut.

Mulțumim pe această cale tuturor celor care ne-au susținut şi încurajat.

(Antrenor Petru Oltean)

Teme articol: judo medalii CSM Sf. Gheorghe
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.