ACTUALITATE 19 iunie 2017

Sepsi OSK joacă marți împotriva clujenilor de la CFR

de Iulia Drăghici - Taraș | 6005 vizualizări

Sepsi OSK își începe pregătirea pentru confruntările din Liga 1 în forță, cu un amical împotriva CFR Cluj. Meciul va avea loc marți, 20 iunie, de la ora 18:00, pe Stadionul Forex din Brașov.

Totuși, potrivit finanțatorului echipei din Sfântu Gheorghe, Diószegi László, suporterii nu ar trebui să se aștepte la un eveniment de top, pentru că nici jucătorii de bază ai echipei și nici cei transferați pentru noul sezon nu vor intra pe teren în această partidă.

„Spunem dinainte că mâine nu o să joace niciunul din transferurile făcute. Îi menajăm pentru că acum au venit și nu și-au intrat în ritm și nu vrem să se accidenteze. Nici foștii jucători de bază, gen Hadnagy Attila sau Issa nu o să joace mâine. Cine vine la Brașov să vadă meciul să fie pregătiți că o să fie numai un meci de verificare și să nu se uite neapărat la scor sau la jocul echipei, pentru că nu o să testăm jucătorii, ci o să fie numai un meci de școală. Subliniez, nu o să fie ceva de la care se pot trage concluzii. O să jucăm mai mult cu tinerii jucători aflați în probe”, a declarat pentru Observatorul de Covasna Diószegi László.

Începând de săptămâna viitoare, în perioada 26 iunie – 4 iulie, echipa din Sfântu Gheorghe pleacă într-un stagiu de pregătire în Bükfürdő (Ungaria), unde echipa va susține trei meciuri de pregătire, contra Gyirmót (Ungaria) pe 28 iunie, Maribor (Slovenia) pe 1 iulie și Dinamo Zagreb (Croația) pe 4 iulie.

Sursă foto: Facebook, Sepsi OSK szurkolókoldala - Suporteri-Fans page.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.