ACTUALITATE 17 iunie 2017

Un jucător internațional a semnat cu Sepsi OSK

de Iulia Drăghici - Taraș | 3297 vizualizări

Numele atacantului Victoraș Astafei, în vârstă de 29 de ani, a fost făcut public de Gazeta Sporturilor ca fiind cel de-al treilea transfer al sezonului, respectiv cel mai important pentru Sepsi OSK, după promovarea în Liga 1. Până la ora actuală nu am reușit să contactăm oficialii echipei covăsnene pentru a confirma informația. Nici pe pagina oficială a Sepsi OSK nu a fost publicată vestea, așa cum s-a întâmplat cu celelalte două transferuri ale sezonului.

Potrivit GSP.RO, Astafei revine în România după ce o jumătate de an a jucat în Malaezia, la Selangor FA, unde era unul dintre oamenii de bază. În trecut, acesta a mai jucat la Gaz Metan, Târgu Mureș, Oțelul și Petrolul. Malaezia a fost a doua sa experiență în străinătate, după cea din Turcia, de la Adana Demispor.

Fotbalistul a semnat cu echipa din Sfântu Gheorghe un contract pe două sezoane. Chiar dacă a fost ofertat și de alte echipe din Liga 1, el a decis să vină la nou-promovata Sepsi OSK pentru că s-au dovedit cei mai serioși.

„Am avut mai multe oferte, atât din Liga 1 cât și din străinătate, dar cei de la Sepsi au fost foarte serioși. Atunci când discuți față în față cu oamenii îți dai seama de multe lucruri. A contat mult asta. Obiectivul în primul an va fi salvarea de la retrogradare, așa e normal să fie acum. Sunt foarte mulțumit de alegerea făcută", a zis Astafei pentru GSP.RO.

Publicația sportivă mai precizează că mutarea a fost intermediată de Bogdan Apostu, cel care l-a dus și pe Grecu la formația care se află în premieră în Liga 1.

„Victor e un fotbalist important al campionatului nostru, un caracter deosebit, care a confirmat peste tot pe unde a fost. În Malaezia a jucat toate meciurile, dar a dorit să se întoarcă acasă, pentru a fi mai aproape de familie. Am mai avut 2 oferte din Liga 1, însă Victor a ales Sepsi pentru seriozitatea oamenilor de aici. Au fost foarte corecți și au un proiect interesant. Va fi unul dintre cei mai importanți oameni ai lor, atât pe teren cât și în vestiar. E un luptător care se pliază perfect pe stilul lui Sepsi", a zis Apostu pentru GSP.RO.

Marți, reprezentanții clubului au dezvăluit primul transfer al sezonului, pe fundașul Constantin Grecu, fost jucător la Pandurii Târgu Jiu, iar joi i-a venit rândul lui Claudiu Herea, fostul jucător la CS Balotești, să intre oficial în rândul jucătorilor de la echipa covăsneană.

Finanțatorul Diószegi László a declarat vineri pentru Observatorul de Covasna că luni vor mai fi anunțate încă trei nume de jucători care vor semna în acest sfârșit de săptămână cu echipa covăsneană, printre care, cel mai probabil și Victoraș Astafei.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.