ACTUALITATE 9 iulie 2017

Când va juca Sepsi primul meci pe stadionul din Sfântu Gheorghe?

de Iulia Drăghici - Taraș | 7441 vizualizări

Debutul istoric al echipei Sepsi OSK în liga profesionistă de fotbal va avea loc oficial în 16 iulie, cu meciul împotriva Astrei Giurgiu. Din cauză că stadionul de la Brașov, și cu atât mai puțin cel din Sfântu Gheorghe, nu este pregătit conform regulilor Ligii 1, Sepsi a cerut ca prima partidă să fie jucată în deplasare.

Abia în etapa a II-a, desfășurată în 22-23 iulie, echipa din Sfântu Gheorghe va avea primul meci „acasă”, respectiv pe Stadionul Tineretului din Brașov. La cum decurg lucrurile, reprezentanții echipei spun că în cel mai bun caz abia în septembrie vor putea desfășura meciurile în calitate de gazdă pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe.

„Avem speranța că din septembrie, începând cu meciul împotriva echipei FC Voluntari, vom putea juca chiar acasă, pentru că o să fie gata stadionul. De asemenea și ultimul meci, cu FCSB se va juca cel mai probabil la Sfântu Gheorghe. Astfel ne dorim să dăm ocazia locuitorilor din orașul nostru să vadă un meci interesant, pe viu, pe terenul nostru, unde nu a mai fost niciodată o astfel de echipă de primă Ligă”, a declarat pentru Observatorul de Covasna finanțatorul echipei, Diószegi László.

Apel către suporterii brașoveni

Până la visul de a juca pe terenul propriu din reședința județului nostru, reprezentații echipei Sepsi OSK fac apel către brașoveni să li se alăture în procesul de curățire a stadionului Tineretului, astfel încât să se bucure împreună de vizitele marilor echipe din România.

„Am făcut deja unele îmbunătățiri la stadionul din Brașov. Luni o să mergem cu toată gașca acolo. O să dau un anunț cu această ocazie către iubitorii de fotbal din Brașov, pentru că terenul e de fapt al lor, să vină să ne ajute să scoatem buruienile. E foarte mult de lucru acolo și ar fi cel mai frumos gest ca suporterii brașoveni, împreună cu cei covăsneni să curețe stadionul, cot la cot. Eu întotdeauna am spus că FC Brașov e sora mai mare a echipei Sepsi OSK. Chiar dacă acum s-au întors rolurile, eu sunt sigur că nu o să dureze mult până când la Brașov se va construi o nouă echipă, care peste trei, patru ani o să revină unde îi este locul, în Liga 1. Mai mult, pentru brașoveni ar trebui să fie o bucurie că noi o să jucăm aici pentru că vor avea ocazia să vadă meciuri importante, cu echipe mari ca CFR Cluj sau Viitorul Constanța”, a mai transmis Diószegi László.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.