ACTUALITATE 9 iulie 2017

Concert de zile mari la Întorsura Buzăului

de Iulia Drăghici - Taraș | 2385 vizualizări

Formația Triplu Sec, lansată cu succes sub egida Cat Music, va susține în iulie un spectacol în cadrul festivalului „Împreună, Formații pentru Viitor”

Pe 22 iunie, una dintre cele mai noi formații de muzică ușoară din România, Triplu Sec a ieșit în lumina reflectoarelor cu prima sa piesă, numită „Poezii”, realizată sub egida uneia dintre cele mai mari case de discuri din țară, Cat Music. Videoclipul a strâns de atunci aproape 70.000 de vizualizări, iar prin aparițiile la radio și televiziune tot mai frecvente, dar și prin concertele susținute în toată țara, trupa începe să câștige tot mai mulți fani și implicit tot mai multă faimă.

Formația Triplu Sec este compusă din șase tineri pasionați de muzică: Mike, Vlad, Vincențiu, Tase, George și Fabian.

Vestea frumoasă pentru noi este că jumătate dintre talentații membri ai trupei au origini covăsnene. Vlad Tohănean (tobe), Fabian Roman (clape) și George Găitan (chitară bass) sunt născuți și crescuți la Întorsura Buzăului. Pasiunea pentru muzică și munca pe care au depus-o constant în acest domeniu i-a adus în contact cu nume importante ale muzicii ușoare românești și au devenit tot mai apreciați în industrie, drept pentru care au primit șansa de a se lansa cu propriul proiect.

În 2016, cei trei întorsureni, alături de ceilalți trei colegi de trupă, printre care și solistul Mike, fost concurent la Vocea României, au intrat în familia Cat Music și au pornit la drum cu proiectul Triplu Sec, cu scopul de „a depăși noi granițe și de a se impune pe piața muzicală cu propriile creații”, potrivit site-ului oficial www.triplusec.ro.

Cu toate că baza formației este în București, niciunul dintre membri nu este originar din capitală. Solistul Mike este din Făgăraș, chitaristul Tase este constănțean, iar saxofonistul Vincențiu este din Galați.

„Ne dorim ca acest proiect să iasă din zona trupelor de cover. Când lucrăm împreună simțim o conexiune muzicală puternică. Triplu Sec este un proiect deosebit la care muncim și punem mult suflet. Ne caracterizăm pur și simplu prin numele Triplu Sec. Fie că spui Mike, Vlad, Vincențiu, Tase, George sau Fabian vei spune întotdeauna Triplu Sec. (...) Ideea de a ne numi „Triplu Sec” a venit din partea managerului. Sincer nu știm exact cum s-a ajuns la această denumire, dar cel mai probabil după o seară în oraș cu băieții... restul vă imaginați. Ca și faimoasa băutură, avem în compoziție 3 „ingrediente” principale: energie, talent și pasiune”, au declarat pentru „Observatorul de Covasna”, membrii formației Triplu Sec.

În 13 iulie are loc concertul oficial de lansare, cu Lora invitată de onoare

Printre aparițiile televizate și cele de la radio, tinerii muzicieni pun la cale și lansarea oficială a piesei „Poezii”. Aceasta va avea loc la București, în renumitul Hard Rock Cafe. Alături de aceștia, vor fi prezenți în calitate de invitați de onoare și Lora, Sergiu Ferat și Dominique.

„Am lansat prima piesă „Poezii” și acum suntem într-un proces de promovare la radio și televiziune. Urmează concertul nostru de lansare al piesei, pe 13 iulie, la Hard Rock Cafe în București, unde îi avem ca invitați de onoare pe Lora, Sergiu Ferat și Dominique. Vă invităm să fiți alături de noi pe pagina noastră de Facebook „Triplu Sec Official” și vă așteptăm cu mare drag la concertele noastre”, ne-a spus întorsureanul Fabian Roman, care a mai adăugat: „Mesajul către întorsurenii mei este „Urmați-vă visul, munciți pentru asta și într-o zi veți fi acolo unde vă doriți!”. Asta fac și eu de mulți ani și iată că a venit și ziua în care pot spune că visul meu a început să prindă contur alături de prietenii din Triplu Sec, cu care am pornit un proiect minunat”.

Triplu Sec va concerta luna aceasta la Întorsura Buzăului

După concertul de lansare, turneul Triplu Sec ajunge la Brașov, în 14 iulie, iar mai apoi chiar „acasă” la Întorsura Buzăului. Trupa va concerta în premieră luna aceasta în cadrul festivalului „Împreună, Formații pentru Viitor”, organizat la Clubul Copiilor din Întorsura Buzăului, un eveniment de suflet pentru cei trei întorsureni din Triplu Sec.

„Sper ca întorsurenii, dar nu numai, să ne urmărească activitatea dacă le place ceea ce facem noi și să vină cât mai multă lume la festivalul de muzică „Împreună, Formații pentru Viitor”. În acest an va fi și mai frumos pentru că vor participa multe trupe, printre care și Triplu Sec. Așa că nu ar trebui să ratați evenimentul! Avem mai multe evenimente în această vară, unele private, altele la scenă deschisă. Vom veni pe data de 14 iulie în Brașov, la Temple Pub, iar din 18 până în 21 iulie vom fi, așa cum am mai precizat, chiar la Întorsura Buzăului pentru festivalul organizat de Clubul Copiilor, respectiv de tatăl meu, Dan Tohănean”, ne-a dezvăluit în premieră, toboșarul de la Triplu Sec, Vlad Tohănean.

Sursă foto: Facebook/TripluSecOfficial

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.