ACTUALITATE 9 iulie 2017

Copii din Sfântu Gheorghe la Cupa Olteniei la karting

de Covasna Media | 1913 vizualizări

Palatul Copiilor Craiova a organizat „Cupa Olteniei” – etapa a treia a Concursului Naţional de Karting Școlar unde Palatul Copiilor Sf. Gheorghe a fost coorganizator.

Un concurs bine organizat pe circuitul de la Prejmer, condiții favorabile, concurenți motivați și pofta de adrenalină a transformat weekendul într-o competiție pe placul tuturor participanților.

Este un sport unde îndemânarea piloților este prioritară dar și karturile au un cuvânt de spus, de multe ori acest lucru fiind realizat cu ajutorul sponsorilor și al părinților.

Concurenții Palatului Copiilor Sf. Gheorghe au obținut locul 3 la Pufo prin Kis Roland şi locul 10 la Mini prin Tóth István.

Suntem mândri de performanțele piloților și mulțumim MEN pentru ajutorul acordat, conducerii Prejmer Circuit pentru că au fost alături de noi și competiția s-a desfășurat în condiții optime.

Este nevoie de astfel de evenimente, este prilejul în care putem demonstra că Palatele și Cluburile Copiilor sunt complementare educației formale, putem arăta părinților, comunității locale că suntem alături de copii, pregătim copii pentru a dobândi competențele necesare de a se putea integra în societate, de a forma un cetățean întreg de care vom fi mândri.

Kerekes Jenő

Palatul Copiilor Sf. Gheorghe

Teme articol: concurs Karting
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.