ACTUALITATE 3 iulie 2017

Elevii covăsneni, în echipa de loc I a concursului național „Alege! Este dreptul tău!”

de Iulia Drăghici - Taraș | 3950 vizualizări

Elevele Elena Artenie, din clasa a X-a a Liceului Tehnologic „Constantin Brâncuși” din Sfântu Gheorghe și Adelina Gabriela Zsindely din clasa a X-a a Colegiului Național „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe au reprezentat cu succes județul Covasna la etapa națională a concursului „Alege! Este dreptul tău!”, organizată în Tabăra Delfin din Năvodari în perioada 18 – 23 iunie a.c. Acestea au făcut parte din echipa Regiunii Centru și alături de elevi din Brașov, Alba, Sibiu, Harghita, Mureș au obținut Premiul I.

Concursul pe echipe a fost compus din patru probe: întrebări cu răspuns deschis, interpretarea unui spot publicitar, realizarea unui poster reprezentativ pentru zonă și un studiu de caz. Locul I a fost ocupat de echipa care a obținut cel mai mare punctaj prin adunarea rezultatelor de la toate cele patru probe.

Competiția a avut de asemenea și o componentă individuală, cu o probă de test grilă și alta de susținere a eseului realizat pentru etapa județeană.

Scopul concursului, organizat de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, este de educare a tinerilor consumatori în privința drepturilor și intereselor legitime.

Etapa județeană, care le-a calificat pe cele două eleve la etapa națională a concursului „Alege! Este dreptul tău!”, a avut loc în data de 18 martie a.c. la Sfântu Gheorghe.

 

 

 

Teme articol: elevi concurs diploma
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.