ACTUALITATE 12 iulie 2017

Infracțiuni contra siguranței rutiere la Lemnia, Sfântu Gheorghe și Comandău

de Covasna Media | 894 vizualizări

Marți, 11 iulie 2017, polițiștii din Lemnia aflați în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au observat, lângă un stâlp de susținere a rețelei electrice care era în poziție înclinată, un autoturism care prezenta avarii. În urma verificărilor efectuate a fost identificat un bărbat de 46 de ani care a condus autovehiculul în cauză, iar din cauza stării de ebrietate în care se afla, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit stâlpul de electricitate pe care aproape că l-a dărâmat.

Evenimentul nu s-a soldat cu victime omenești, iar în urma testării cu etilotestul s-a constatat că bărbatul avea o alcoolemie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate sanitară în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru a i se stabili îmbibația alcoolică. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

La Sfântu Gheorghe, polițiștii au identificat în trafic un tânăr de 27 de ani care conducea o motocicletă neînmatriculată. Mai mult decât atât, în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că persoana în cauză nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Tânărul este cercetat acum pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat și conducere fără permis.

Tot pentru conducere fără permis este cercetat și un tânăr de 23 de ani care a fost identificat la volanul unui autoturism care circula pe raza localității Comandău, iar în urma verificărilor în bazele de date s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere.

(IPJ Covasna)

 

 

Teme articol: poliţie accident circulatie
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.