ACTUALITATE 10 iulie 2017

Lucrările de modernizare a străzii Lăcrămioarei, finalizate din bugetul local

de Iulia Drăghici - Taraș | 1936 vizualizări

Din cauză că nu s-au făcut pași în direcția acordării fondurilor guvernamentale promise, autoritățile locale din Sfântu Gheorghe au decis să finalizeze lucrările de modernizare începute încă de anul trecut pe strada Lăcrămioarei cu fonduri din bugetul municipiului. Astfel, printr-o rectificare, aprobată luni în Consiliul Local, suma de 1.416.000 de lei va fi îndreptată către această lucrare.

„Astăzi în ședința extraordinară a Consiliului Local am modificat bugetul în sensul în care pentru a putea finaliza lucrările pe strada Lăcrămioarei, am luat decizia ca să suportăm toată investiția din bugetul local, având în vedere că încă nu am primit contractul de finanțare de la Ministerul Dezvoltării. Practic, în zilele următoare se va turna asfaltul pe trotuar și după aceea și stratul de uzură. După finalizarea lucrărilor pe strada Lăcrămioarei se începe asfaltarea străzii 1 Decembrie, de la pod până la semafor. Sper ca până la mijlocul lunii august toate aceste investiții să fie finalizate”, a declarat luni, într-o conferință de presă, primarul Antal Árpád.

În ceea ce privește celelalte lucrări derulate pe străzile din oraș, în cadrul aceleiași conferințe de presă, primarul a mai precizat: „Pe strada Kós Károly, începând cu această săptămână, poate chiar de astăzi, au început să ducă balastrul pentru stratul de fondare a străzii. Deci și acolo suntem în situația în care lucrările sunt mai vizibile. Am început lucrările pe strada Tineretului. Deocamdată lucrează cei de la Gospodăria Comunală. Paralel am început lucrările în partea de jos a străzii Înfrățirii, între Goldiș și Tineretului. Toate aceste lucrări vor fi finalizate destul de curând”, a transmis edilul din Sfântu Gheorghe.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.