ACTUALITATE 24 iulie 2017

Ministrul Tineretului şi Sportului a vizitat noua arenă sportivă din Sfântu Gheorghe

de Agerpres | 1956 vizualizări

Ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca, a vizitat luni noua arenă sportivă din Sfântu Gheorghe, construită de Compania Naţională de Investiţii.

Dunca s-a arătat impresionat de impozanta clădire ridicată la ieşirea din municipiul Sfântu Gheorghe spre Miercurea Ciuc şi a declarat că este un proiect deosebit de frumos şi că aşteaptă inaugurarea obiectivului.

„Este o investiţie superbă, o investiţie cu care o să ne lăudăm. (...) Aştept să fie inaugurată, după care să organizăm cât mai multe evenimente. Avem nevoie în ţară de arene cum este cea de aici. Felicit Compania Naţională de Investiţii, felicit Primăria şi toţi factorii care au dus acest demers la bun sfârşit. Este un proiect frumos şi nu îmi doresc decât să văd şi în alte judeţe proiecte de acest gen”, a declarat ministrul Marius Dunca.

În cursul zilei de luni ministrul Dunca a vizitat şi baza sportivă a Clubului Sportiv Municipal, aflat în subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului.

Lucrările la arena sportivă, începute în 2014, au fost finalizate luna trecută, când primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a anunţat că inaugurarea oficială va avea loc în această vară.

Arena are o capacitate maximă de 3.000 de locuri în tribune, circa 450 de locuri de parcare pentru autoturisme şi autocare, precum şi patru terenuri de tenis. Acesta va putea fi folosită atât pentru competiţii sportive, cât şi pentru diverse întruniri şi evenimente culturale şi artistice. Valoarea investiţiei s-a cifrat la peste 19 milioane de euro.

Primarul Antal Arpad a mai spus că în vecinătatea arenei vor fi amenajate mai multe terenuri de fotbal şi un patinoar artificial pentru competiţii de hochei, care vor fi realizate cu fonduri din Ungaria.

Teme articol: ministru arena sportiva
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.