ACTUALITATE 1 iulie 2017

Noutăți din cantonamentul Sepsi OSK

de Iulia Drăghici - Taraș | 2691 vizualizări

Un meci s-a amânat, încă doi jucători vor semna contracte cu Sepsi OSK, iar miercuri, pe 5 iulie, echipa din Sfântu Gheorghe revine acasă

Cantonamentul fotbaliștilor nou-promovatei Sepsi OSK este în plină desfășurare. Oficialii echipei au anunțat că următorul meci va avea loc marți, 4 iulie, de la ora 16:00, împotriva campioanei ungare,  Honvéd Budapest. După o înfrângere și o victorie, Sepsi OSK are parte și de un meci anulat.

„Se amână meciul de mâine în compania celor de la FC Vardar. De două zile nu ne mai răspund la telefon cei de la Vardar, aşa că este cert că nu se va mai disputa meciul de mâine (n.red. de sâmbătă, 1 iulie a.c.)”, arată un mesaj postat vineri pe pagina de Facebook Sepsi OSK.

Prima victorie din cantonament a fost obținută împotriva rușilor de la Ararat Moskow, în 29 iunie, când „băieții s-au mobilizat mai bine și după 1-1 la pauză (gol Papsys în min. 8 ), au mai înscris prin Astafei în min. 65, tranșând partida în favoarea lor”, mai transmit oficialii în mediul online.

Primul meci din cantonament, desfășurat împotriva austriecilor de la  SKN St.Pölten, Sepsi OSK a suferit o înfrângere la scorul de 1 – 0.

Doi lituanieni vor semna cu Sepsi după întoarcerea la Sfântu Gheorghe

Cei doi lituanieni aflați în cantonament cu Sepsi OSK vor semna oficial contractele cu echipa după ce vor reveni la Sfântu Gheorghe.

„Pentru a pune la punct cele referitoare la cei doi jucători lituanieni, Papsys și Pilibaitis, vă comunicăm că  urmează să semnăm contractul după întoarcerea acasă a echipei”, informează reprezentanții Sepsi OSK.

În cantonamentul desfășurat în perioada 26 iunie-5 iulie, iau parte atât jucătorii vechi ai echipei, (Niczuly Roland-Csaba, Fejér Csongor Béla, Dumbravă Florin-Daniel, Burlacu Marius-Mihai, Răduțoiu Gheorghe-Ciprian, Ursu Ionuț, Damian Răzvan-Tudor, Ghinga Sebastian-Marinel, Huiban Dragoș, Iovu Sandu-Ciprian, Hadnagy Attila, Bujor Vlad-Alin, Veress Zsombor, Mitra Szilárd), cât și noile achiziții ale clubului covăsnean – Oroș Cristian-Daniel (Astra Giurgu), Astafei Victor Stelian (FA Selangor-Malaezia), Petre Patrick-Mihai (Dinamo), Papsys Marius (FC Stumbras-Lituania). Dima Cristian (Metalul Reșița), Grecu Constantin (Pandurii Tg. Jiu), Herea Claudiu-Constantin (CS Balotești), Pilibaitis Linas (FK Atlantis-Lituania), Kilyén Szabolcs (Viitorul Constanța).

Jucătorul Thiaw Mame Seydina Issa Laye nu a luat parte la pregătirea echipei din Sfântu Gheorghe cantonament din cauza problemelor de viză.

Potrivit Federației Române de Fotbal, Liga 1 este programată să înceapă în 15 iulie.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.