ACTUALITATE 18 iulie 2017

Probleme de funcționare la Cinema Arta

de Iulia Drăghici - Taraș | 2112 vizualizări

Cinematograful din Sfântu Gheorghe oferă bilete reduse la film din cauza lipsei de aer condiționat în săli 

Cinematograful Arta din Sfântu Gheorghe, inaugurat la începutul anului, se confruntă deja cu probleme de funcționare.

Sistemul de aer condiționat s-a defectat în sălile de cinema, iar reparația depinde de o piesă comandată din Germania, care ajunge abia luni, anunță administratorii pe pagina de Facebook. Partea bună este, totuși, că cei care suportă căldura vor putea beneficia de bilete la preț redus la toate spectacolele

„Dacă ați fost la cinema în săptămânile trecute, știți că este foarte cald în săli. Acest lucru se datorează defecțiunii sistemului de aer condiționat, problemă ce nu a putut fi remediată până în prezent de către firma care a montat instalația. Vestea bună este că piesa de schimb comandată din Germania va ajunge luni la Sfântu Gheorghe și se poate repara sistemul. Până la remedierea situației oferim bilete la preț redus pentru toate spectacolele. Ne cerem scuze pentru inconvenient”, arată mesajul postat pe pagina de Facebook Cinema Arta • MűvészMozi - byCityplex.

Cinematograful, deschis oficial în 27 ianuarie, are două săli, asigurând în total 156 de locuri (într-o sală sunt 80 de locuri, iar în cealaltă sunt 76). În ambele săli pot fi vizionate filme 2D și 3D. În procesul de alegere și achiziționare a filmelor proiectate, Casa de Cultură „Kónya Ádám” colaborează cu Cityplex SRL.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.