ACTUALITATE 20 iulie 2017

Sepsi OSK continuă să aducă jucători noi

de Iulia Drăghici - Taraș | 1596 vizualizări

Fülöp István, mijlocașul în vârstă de 27 de ani, este împrumutat de covăsneni de la FC Botoșani

Mijlocașul Fülöp István este cea mai nouă achiziție înregistrată oficial de clubul covăsnean Sepsi OSK, înaintea primului meci din istorie în calitate de gazdă în Liga 1. Jucătorul este împrumutat la echipa din Sfântu Gheorghe de la FC Botoșani pentru o perioadă de un an.

Anunțul celui mai recent transfer a fost făcut de oficialii Sepsi OSK joi, 20 iulie, în cadrul conferinței de presă dinaintea meciului de acasă cu Juventus București. Potrivit acestora, noul jucătorul de la Sepsi va evolua în meciul de vineri de la Brașov.

„De astăzi (joi, 20 iulie - n. red.) Fülöp István face parte din lotul nostru și sperăm ca de vineri să pună umărul la victoria echipei noastre, împotriva celor de la Juventus București”, a declarat managerul echipei, Bokor János.

Întrebat dacă decizia de a veni la Sfântu Gheorghe i-a fost influențată de căpitanul OSK-ului, Hadnagy, el însuși transferat sezonul trecut de la FC Botoșani, Fülöp  a răspuns: „Nu neapărat, dar și asta a contat. Îmi place proiectul care mi s-a propus. Am venit împrumut un an și vreau să ajut echipa să rămână în prima ligă pentru că acest oraș merită o echipă în Liga 1”, a acesta.

Înainte să vină la Sepsi, golgheterul botoșănenilor, Fülöp a fost transferat și a evoluat, din primăvară, la formația ungară de prima liga Diósgyőr.

Mijlocașul, în vârstă de 27 de ani, s-a transferat la FC Botoșani în 2012.

Înaintea lui Fülöp, cu Sfântu Gheorghe a mai semnat și Stefan Nikolic, fostul jucător de la Poli Timișoara și Steaua București. Nikolic a venit la Sepsi din postura de jucător liber, ultima dată el evoluând pentru Kaisar, în Kazahstan.

De asemenea, printre transferurile nou-promovatei se mai numără portarul Bogdan Miron, (ex-UTA Bătrâna Doamnă), Cristian Oroş (ex-Astra), Victor Astafei (ex-Selangor, Malaezia), Szabolcs Kilyen (ex-Viitorul), Patrick Petre (ex-Dinamo), Marius Papsys (ex-Stumbras, Lituania), Linas Pilibaitis (ex-Atlantas, Lituania), Constantin Grecu (ex-Pandurii Târgu Jiu), Claudiu Herea (ex-CS Baloteşti) și Cristian Dima (ex-Metalul Reşiţa).

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.