ACTUALITATE 16 iulie 2017

Sepsi a rezistat în primele 45 de minute la Giurgiu

de Covasna Media | 1623 vizualizări

Meciul de la Giurgiu a început cu un moment de reculegere în memoria a doi oameni de fotbal recent dispăruți. Este vorba de Ioan Aloman, organizator de competiții la Gaz Metan Mediaș, și Sorin Satmari, fost jurnalist și ofițer de presă la LPF și FRF.

Primul mitan a fost dominat cvasitotal de echipa gazdă, care a și introdus o dată mingea în poartă, însă golul lui Balaure a fost anulat corect, pe motiv de ofsaid. Francezul Le tallec a fost cel mai periculos atacant astral, el având două lovituri de cap foarte periculoase, care însă l-au remarcat pe portarul Niczuly, ale cărui parade au ținut tabela imaculată.

Sepsi s-a limitat la o așezare ermetică, pe două linii defensive, în fața propriului careu. Intențiile noastre ofensive, în această repriză, au fost timide. Bine a jucat senegalezul issa Thiaw, dar și apărătorii Dumbrava și Oros, ultimul transferat chiar de la Astra. Așteptăm mai mult, în repriza secundă, de la Ghinga și Astafei, care ar trebui să încadreze pofta de fotbal a lui Patrick petre, ori experiența și simțul porții al căpitanului Hadnagy.

Lituanianul Pilibaitis, la debutul în tricoul lui Sepsi, a primit un cartonaș galben. La aceeași fază, pentru proteste, a fost avertizat și Hadnagy. De la giurgiuveni, Moise a văzut și el cartonașul galben.

Astra a avut, în primele 45 de minute, 60 de procente posesie, dar și raporturi favorabile la șuturile pe poartă, 4-0, respectiv cornere, 3-1.

Așteptăm cu interes repriza secundă a meciului.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.