ACTUALITATE 19 iulie 2017

Soluție pentru aglomerația de la înmatriculări

de Iulia Drăghici - Taraș | 2530 vizualizări

SPCRPCÎV Covasna suplimentează numărul de rezervări online pentru înmatriculări și transcrieri 

Serviciul Public Comunitar Regim Permise Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Covasna anunță că începând de luni, 24 iulie, a.c. numărul de locuri disponibile prin rezervările online la ghișeele de înmatriculări/transcrieri va fi suplimentat.

„Cetățenii care nu au o programare valabilă și doresc să înscrie/transcrie autovehiculul pe numele lor, sunt sfătuiți să acceseze site-ul Prefecturii Covasna în ziua de vineri, 21 iulie a.c. pentru a-și face o programare”, transmite șeful SPCRPCÎV Covasna, Rico Racoviță.

Decizia a fost luată pentru a veni în sprijinul cetățenilor, care altfel ar fi putut beneficia de rezervare pentru înmatriculare sau transcriere abia după 19 septembrie, datele anterioare acestei zile fiind complet ocupate.

Serviciul gratuit de programări online pentru efectuarea de înmatriculări, transcrieri de vehicule, radieri, eliberări numere provizorii, preschimbări certificate de înmatriculare a fost implementat de Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Covasna la începutul lunii martie.

Iulia Drăghici

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.