ACTUALITATE 2 iulie 2017

Trei incendii provocate de trăsnet în județul Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 2909 vizualizări

Furtuna de sâmbătă spre duminică a dat de furcă pompierilor covăsneni. Aceștia au intervenit la trei incendii provocate de descărcările electrice. O fabrică de adezivi din Sfântu Gheorghe, o șură din Mereni și un stâlp de telefoane în apropiere de localitatea Sânzieni au fost cuprinse de flăcări din cauza trăsnetului.

„Pompierii covăsneni au intervenit în această dimineață (duminică, 2 iulie - n. red.) la 3 incendii provocate de mai multe descărcări electrice. Astfel, la ora 02:16, la o fabrică de adezivi din Sfântu Gheorghe, a izbucnit un incendiu soldat cu pagube materiale, la care a intervenit Detaşamentul de pompieri Sfântu Gheorghe cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă.

La aproximativ 20 de minute de la primul apel, dispeceratul comun ISU – SAJ al judeţului Covasna a fost informat despre producerea unui incendiu la o şură din localitatea Mereni. La intervenţia de localizare şi lichidare a incendiului au fost angrenate forţe ale Secţiei de Pompieri Târgu Secuiesc şicetăţeni ai comunei care au sprijinit pompierii.

În urma incediului au ars grajdul și şura în proportie de 80%, aproximativ 60% din acoperișul unui saivan de oi și 2 ovine.

În jurul orei 04:00, un echipaj de pompieri din Târgu Secuiesc a intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un stâlp de telefonie din lemn, situat pe DN 11B în apropiere de localitatea Sânzieni.

În aceste evenimente nefericite nu s-au înregistrat victime omenești, iar cauza probabilă a izbucnirii celor trei incendii este trăsnetul”, arată o informare transmisă de ISU Covasna prin intermediul Facebook.

Teme articol: pompieri incendiu trasnet
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.