SPORT 26 iulie 2017

„Vom lupta pentru puncte și avem încredere în forțele noastre“

de Covasna Media | 1134 vizualizări

Suciu, Hadnagy și Fülöp - conferință de presă în avanpremiera deplasării de la Botoșani

Antrenorul de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe, flancat de căpitanul echipei Hadnagy Atilla și de nou-venitul Fülöp István, a susținut o conferință de presă înainte de plecarea echipei spre Botoșani, pentru partida din etapa a III-a a Ligii I Betano.

Valentin Suciu a declarat: „După un meci foarte greu, ne așteaptă un meci și mai greu. Suntem convinși că Botoșaniul va fi foarte motivată să câștige punctele și să își impună punctul de vedere. Știu că suntem criticați deoarece nu avem un stil de joc spectaculos, însă deocamdată pentru asta suntem pregătiți. Suntem o echipă nou-promovată, care ia contact cu un nou eșalon și, în viitor, sperăm să putem face și spectacol. Acum însă ne interesează cel mai mult să putem acumula puncte și experiență“.

Hadnagy și Fülöp, foști golgeteri ai echipei botoșănene, au fost interpelați pe marginea acestui meci. Hadnagy Atilla a spus următoarele: „Botoșaniul este o echipă foarte agresivă, care joacă excelent pe teren propriu. Nu avem însă nimic de pierdut pentru că jucăm, cum se spune, pe punctele lor. Suntem optimiști și vrem să facem o figură frumoasă la Botoșani. Echipa se încheagă de la etapă la etapă și suntem încrezători pentru acest sezon“.

La rândul său, Fülöp István, a întărit spusele colegului său: „Mergem la Botoșani cu șansa a doua, însă dorim să jucăm până la capăt. Vom lupta pentru puncte și avem încredere în forțele noastre“.

Cristian Frisk

Teme articol: FC Sepsi FC Botoșani liga 1
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.