ACTUALITATE 4 august 2016

Sepsi OSK, pregătită de primul meci din Liga a II-a

de Sever Ioan Miu | 825 vizualizări

Sepsi OSK este pregătită de primul meci din Liga a II-a, cu FC Brașov, care va avea loc sâmbătă, la ora 11, pe stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe.

„Luni nu știam încă echipa cu care o să jucăm. Dar indiferent de adversar, băieții s-au mobilizat, din punctul de vedere al echipei consider că suntem pregătiți și sâmbăta  abordăm jocul numai la victorie. (...) O să fie un joc greu, mai ales că redebutăm în Liga a II-a după foarte mulți ani, lipsa de experiență (...) s-ar putea să se vadă dar consider că jucătorii pe care am reușit să-i aducem sunt jucători valoroși, cu state vechi în Liga a II-a și în Liga I și împreună o să putem să câștigăm cele trei puncte puse în joc“, a declarat joi antrenorul roș-albilor, Valentin Suciu, într-o conferință de presă. În aceeași conferință, a fost prezentat noul fundaş central, Ionuţ Ursu, transferat de la SC Bacău. „Colegii sunt un colectiv unit, am văzut multă organizare și am venit (...) că se vrea ceva serios”, a declarat Ursu.

O nouă delimitare a locurilor pe stadion

Dacă suporterii gazdelor vor beneficia 1800 de locuri pe scaune,  suporterii echipelor adverse vor avea la dispoziție 400 de locuri, în picioare. Din cauza delimitării peluzei oaspeților, situată între strada Sporturilor și Liceul Varadi Jozsef, suporterii Sepsi OSK nu vor mai putea ajunge de acolo la peluza dinspre pădure decât prin strada Vânătorilor, unde se va deschide o poartă, „între parcarea mare de lângă sală și terenul sintetic vechi. Intrarea principală pentru tribuna dinspre strada Stadionului dinspre blocuri (...) va rămâne cea din mijloc din parcarea mare din fața stadionului“, au declarat reprezentanții Sepsi OSK. Pe intrarea principală de lângă Sala Szabo Kati nu vor avea acces decât mașini oficiale, cum ar fi autocarul echipei oaspete sau mașinile observatorilor.

10 lei biletul, 80 de lei abonamentul

„Vânzarea  biletelor se va face din cele două chioșcuri din parcare (...). Plus, pentru intrarea din strada Vânătorilor va fi amenajat și acolo un punct de vânzare al biletelor. Acestea vor costa 10 lei, iar un abonament, care se va putea procura de la casele de bilete, va costa 80 de lei. Un abonament va permite accesul la cele 10 meciuri în campionat și la meciurile de cupă“, a declarat Kertez David, membru în staff-ul Sepsi OSK.

Fără alcool la meci

„Sunt zilele OSK și Dioszegi, vineri sâmbătă, duminică, chiar sâmbătă va fi organizat acest joc. Vor fi corturi, puncte de desfacere a băuturilor alcoolice. La ora 11 la începerea jocului nu va fi niciun program pe scenă sau în preajma scenei, dar băutura va fi acolo, nu se duce de acolo. Nu se va da la nimeni, dar rugămintea noastră este nici să ceară nimeni, să nu fie probleme de acest gen. N-o să poată intra nimeni cu flacoane, cu băuturi. O să vină o trupă de jandarmi de la Brașov, firma de securitate, tot de la Brașov  (...) se va face un anumit control corporal la intrare (...). Trebuie să înțelegem cu toții că ne-am ridicat într-o ligă superioară, din punct de vedere fotbalistic, trebuie să facem și din punctul de vedere al civilizației (...) acest lucru“, a mai spus Kertesz.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.