ACTUALITATE 21 mai 2017

Observatorul de Covasna sărbătorit în stradă cu baloane

de Iulia Drăghici - Taraș | 1884 vizualizări

Apariția ediției 3000 a ziarului a fost întâmpinată cu zâmbete, bucurie și entuziasm în trei orașe importante din județ

Aniversarea a 3000 de ediții ale ziarului „Observatorul de Covasna”, marcată vineri, 19 mai a.c., s-a desfășurat conform planului, astfel că baloanele promise, însoțite de ediția aniversară a ziarului, au fost oferite cu această ocazie de membrii echipei în orașele Sfântu Gheorghe, Întorsura Buzăului și Covasna.

Prima zi a mini-campaniei, cea de vineri, 19 mai, s-a desfășurat în două puncte cheie: în zona redacției din strada Sporturilor, precum și în parcul central din Sfântu Gheorghe. Copiii și bunicii au fost la fel de fericiți să ne vadă și să stea de vorbă cu noi, dar nici ceilalți trecători pe care i-am întâlnit nu s-au dat în lături de la a primi nu doar baloanele speciale și ziarele oferite, ci mai ales gândurile noastre bune și bucuria de a ne afla față în față cu o bună parte a celor care ne citesc.

A doua zi, sâmbătă, 20 mai, nici codul galben de ploi și nici distanța nu ne-au stins dorința de fi alături  de cititorii din Întorsura Buzăului și Covasna, așa că am umplut mașinile cu baloane și ziare și am pornit în sânul acestor comunități. Cu toate că a plouat, câteodată torențial, căldura cu care am fost întâmpinați la Sfântu Gheorghe am simțit-o și aici.  Majoritatea, dacă nu chiar toți oamenii cu care ne-am încrucișat calea, au fost bucuroși să ne vadă și să ne simtă prezența.

Poate cel mai important rezultat al campaniei, pe lângă cel de a fi în persoană aproape de cititori și de publicul nostru, a fost acela că am putut auzi în mod direct sfaturi utile, îndemnuri din suflet și idei foarte bune, pe care le-am primit cu mintea deschisă și ca întotdeauna cu dorința de a fi tot mai buni în ceea ce facem.

Cei 14 ani de activitate și cele 3000 de numere de „Observatorul de Covasna” nu înseamnă nici pe departe capătul unui drum. Dimpotrivă, obișnuită să se concentreze pe prezent, dar mai ales pe viitor, echipa ziarului consideră că în acest moment se află la capătul unui nou drum, un drum poate chiar mai lung decât cel deja parcurs, care va aduce multe alte provocări, dar tot pe atâtea satisfacții. Astfel, cei care vor rămâne în continuare alături de ziarul nostru și îl vor susține prin interesul arătat vor avea parte de noi și noi surprize, între care unele presupun o înnoire totală a modului de prezentare și nu numai, care vor fi dezvăluite în viitorul apropiat.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.