LIFESTYLE 27 martie 2013

Bella Casa – calitate și profesionalism

de Covasna Media | 1774 vizualizări

După ce au acumulat o experien­ță de 10 ani în domeniul ușilor și a ferestrelor, doi tineri din Sfântu Gheor­ghe, Szabó Oszkár și Dezső Sza­bolcs au deschis o afacere cu amenajări interioare, o firmă în sistem de franciză - Bella Casa.

Produse de calitate

Szabó Oszkár spune că au ales franciza pentru că este vorba despre un brand cunoscut, iar costurile sunt mai reduse. „Produsele pe care le oferim clienților sunt de calitate superioară, nu chinezării. Ușile de interior, parchetul, sau obiectele sanitare sunt de calitate, astfel și prețul este peste ceea ce se găsește la fiecare colț de stradă. Cine își dorește însă calitate, vine la noi, iar noi îi oferim nu numai produse, ci și consiliere pentru cei care nu știu exact ce vor” – ne-a declarat Szabó Oszkár.

Ușile cu geam sunt la modă

Șeful Bella Casa spune că cei mai mulți clienți optează pentru uși interioare cu geam. În opinia acestuia unul dintre motive este faptul că apartamentele de bloc sunt în gene­ral întunecate, iar clienții fac orice pentru a avea un plus de lumină în casă. „Clienții pot alege ceea ce doresc dintr-un catalog, iar dacă optează pentru un produs pe care îl avem în depozit, îl aducem într-o săptămână, dar dacă dorește un alt produs, care nu este pe stoc, atunci îl comandăm direct de la producătorul din Germania sau Polonia. În acest caz timpul de livrare crește la 45 de zile, însă experiența arată că mulți clienți sunt dispuși să aștepte până vine produsul dorit” – spune Szabó Oszkár. Acesta a mai adăugat că cei care vin la Bella Casa pot alege parchetul care să fie în armonie cu ușa, iar angajații firmei sunt bucuroși să îndrume fiecare client pentru a face alegerea corectă.

Bella Casa martie 2013 - 3

Colaborare cu designeri

„Avem clienți care vin la noi împreună cu un expert în amenajări interioare, însă deocamdată aceste cazuri sunt limitate. Cei care vin la noi au de unde alege. Avem peste 50 de modele de uși, 70 de modele de parchet, și numeroase produse sani­tare de calitate italiană” – povestește Szabó Oszkár. Limitele sunt date doar de imaginația omului, de la Bella Casa practic se pot cumpăra orice fel de uși, parchete sau obiecte sanitare de la cele simple la cele sofisticate, de lux sau excentrice.

Service pentru termopane

Separat de Bella Casa, cei doi tineri se ocupă și de service în materie de uși și ferestre. Având o experiență însemnată, specia­liștii pot repara ușile și ferestrele problemă. „A fost un val când toată lumea și-a pus termopane, însă după câțiva ani pot apărea probleme. Ba nu se des­chide ușa, ba a rămas cineva cu o clanță în mână, ba geamul nu mai poate fi închis. Lumea poate apela cu încredere la noi pentru că le putem rezolva aceste probleme” – a declarat Szabó Oszkár.

Showroom-ul Bella Casa îl găsiţi în Sfântu Gheorghe, pe b-dul Gen. Grigore Bălan nr. 24, între Romtelecom şi intersecţia cu str. 1 Decembrie 1918.

Teme articol: bella casa
Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.