ACTUALITATE 27 martie 2013

Apel umanitar: O familie din Sfântu Gheorghe are nevoie de ajutor urgent

de Székely Emőke | 539 vizualizări

O femeie din Sfântu Gheorghe, Mihaela Bradu, ne roagă pe noi toți să o ajutăm întrucât se află într-o situație grea. Soțul ei este internat în spital, iar costurile de spitalizare se ridică la 500 de lei pe zi, bani pe care familia nu îi are.

„Soțul meu este pensionat pe caz de boală , gradul II de invaliditate de 13 ani. În urmă cu 7 ani a suferit o intervenție chirurgicală la inimă la Târgu Mureș. În prezent este foarte bolnav, are inima mărită. Două valve ușor incompetente, fibroză pulmonară, pleurezie dreaptă, mai pe înțelesul tuturor, trei sferturi din plămânul drept e plin cu apă. Este internat la Clinica ICCO Brașov, unde domnul doctor Florin Orțan l-a acceptat la tratament, el fiind și cel care l-a operat în urmă cu 7 ani” – povestește femeia.

Costurile de spitalizare însă sunt mult prea mari pentru familia Bradu, ei neavând posibilitatea de a achita cei 500 de lei pe zi. Banii trebuie plătiți săptămâna viitoare, când capul familiei va fi externat, însă familia este disperată, nu știe ce va face în cazul în care nu va reuși să strângă suma de bani necesară.

„Este foarte, foarte greu. Am trei copii care sunt la școală, nu am din ce să plătesc 500 de lei ori 7, 10 zile de internare. Vă rog din suflet, cine poate şi are posibilitatea, să ne ajute” – ne-a spus Mihaela Bradu.

Cei care doresc să ajute această familie o pot face printr-o donație în contul bancar RO33 BTRL 0150 1201 K878 72XX deschis la Banca Transilvania.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.