ACTUALITATE 5 aprilie 2013

Un convoi agabaritic tranzitează judeţul Covasna; circulaţie restricţionată

de Agerpres | 564 vizualizări

Un convoi agabaritic compus din două trailere în lungime totală de aproape 30 de metri va tranzita, vineri, judeţul Covasna în drum spre Miercurea Ciuc. Din cauza acestui transport circulaţia rutieră va fi restricţionată în anumite zone pe DN 12.

Potrivit conducerii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, convoiul care transportă două rezervoare pentru o fabrică de bere din Miercurea Ciuc a ajuns vineri la Sfântu Gheorghe, iar între orele 13 şi 15 are aprobare pentru trecerea căii ferate de la Malnaş, după care îşi va continua traseul spre destinaţia finală. Caravana are o lungime de aproape 30 de metri, circa 7,5 metri înălţime şi peste 6,5 metri lăţime, prin urmare ocupă aproape toată partea carosabilă pe ambele sensuri. Cele mai dificile obstacole sunt trecerile la nivel cu calea ferată, unde cablurile de înaltă tensiune trebuie înălţate pentru ca trailerele să treacă în siguranţă. Convoiul autorizat este însoţit de un echipaj al Poliţiei Rutiere şi circulă cu o viteză maximă de 10 km/h. 

Cele două rezervoare fabricate în Olanda au trecut în zilele anterioare prin mai multe localităţi din judeţele Brăila, Buzău, Bacău şi Covasna, iar în unele zone a fost necesară desfacerea cablurilor de pe stâlpi şi debranşarea gospodăriilor de la reţeaua de alimentare pentru a face loc convoiului.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.