ACTUALITATE 30 septembrie 2013

Un sfert din poştaşii covăsneni vor fi disponibilizaţi

de Agerpres | 519 vizualizări

Opt localităţi vor rămâne fără factori poştali

Aproape un sfert din totalul angajaţilor Oficiului Judeţean de Poştă Covasna vor fi disponibilizaţi începând cu data de 1 octombrie, fiind vorba de 85 de persoane.

Liderul sindicatului poştaşilor, Cornel Radu, a declarat că opt localităţi, printre care Lemnia, Ilieni, Vâlcele, Belin şi Băţani vor rămâne fără factori poştali.

„Dacă nu se va găsi altă soluţie, atunci va trebui să ne deplasăm de la Sfântu Gheorghe ca să ducem corespondenţa şi să facem plăţile”, a spus Cornel Radu.

Potrivit acestuia, începând cu data de 1 octombrie se va închide şi Oficiul Poştal din Cartierul Simeria din Sfântu Gheorghe. „Majoritatea locuitorilor acestui cartier sunt pensionari. Degeaba au strâns semnături, degeaba au făcut petiţii, oficiul se va închide, iar asta înseamnă că vor trebui să vină cu toţii la oficiul din centrul oraşului, care e şi aşa e foarte aglomerat şi mic ca spaţiu”, a mai spus liderul sindical.

Disponibilizările se înscriu în procesul de restructurare a companiei, iar persoanele care vor rămâne fără locuri de muncă vor primi plăţi compensatorii.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.