ACTUALITATE 20 ianuarie 2014

Primăria Sfântu Gheorghe supune dezbaterii publice proiectul de buget

de Agerpres | 428 vizualizări

Primăria Sfântu Gheorghe a dat luni publicităţii proiectul de buget pe anul 2014, solicitând cetăţenilor să-şi exprime în termen de 15 zile opiniile cu privire la modul în care acesta este întocmit.

Potrivit primarului Antal Árpád, bugetul a fost estimat la 160 de milioane de lei, cu aproape 40 de milioane mai mult decât anul trecut, iar în această sumă au fost prevăzute şi fondurile europene câştigate prin diverse proiecte.

Anul trecut, Primăria a realizat un sondaj de opinie online pentru a afla care sunt domeniile prioritare cărora ar trebui să li se aloce mai multe fonduri din bugetul local, în urma căruia a reieşit că cetăţenii municipiului consideră importante crearea de noi locuri de muncă, construirea de locuinţe, continuarea programului de reabilitare termică a blocurilor şi reabilitarea drumurilor.

Primarul Antal Árpád a menţionat că şi în acest an sunt prevăzute sume importante pentru aceste domenii, printre priorităţi numărându-se construirea parcului industrial de la Câmpu Frumos, unde vor fi atraşi investitori din zonă, dar şi din ţară şi din străinătate.

Proiectul de buget a fost afişat la sediul Primăriei şi pe pagina de internet a instituţiei, iar eventualele sugestii şi contestaţii pot fi depuse până pe data de 5 februarie.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.